(Sticky Post) Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000!

Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000! Rezeki manusia ni, kita tak boleh nak jangkakan. Semua blogger hebat macam Ariffshah dan Denaihati pun cuba nasib untuk giveaway ni. Apa salahnya saya cuba juga kan? Dengar-dengar Ariffshah sekarang berada di kedudukan yang agak cun lah untuk giveaway ni.

Siapa yang tak nak cuba nasib kan kalau hadiah yang ditawarkan RM100,000! Boleh beli kereta Myvi lagi 2 ni. hahahahaha!!! Tapi, kalaulah saya menang insyaAllah saya nak guna sikit duit ni untuk buat contest. Hadiah kali ni mesti gempak-gempak jugalah.

Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000! ni senang je cara nak turut serta. Korang cuma perlu daftarkan diri di Dealmates , klik “Enter” untuk join giveaway RM100,000 ni. Selesai! Tapi pastikan korang isi maklumat peribadi dengan lengkap sebab pemenang akan diberitahu guna info yang korang beri ni nanti.

Dengar cerita bro Denaihati nak adakan contest paling hebat tahun 2011 ni. Hadiah semua gadget mahal-mahal tau. Kalau beliau menang Giveaway RM100,000 ni rasanya hadiah untuk contest tu akan up lagi iaitu kereta Myvi extreme! Woooo!!! Jadi, sama-samalah kita berusaha.

Korang jangan lepaskan peluang ni. Cepat daftarkan diri di Dealmates. Mana tahu nama korang bertuah dapat giveaway RM100,000 tu kan???? Lagipun giveaway ni tak ambil masa yang lama, dalam bulan Oktober 2011 ni juga akan tamat. Good luck untuk semua yang bertanding!

Artikel Berkaitan

33 responses to “(Sticky Post) Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000!

  1. kalau menang blanje tau

  2. die akan bukak deal tu lepas dah cukup min buyer kan?
    tapi skg ni baru 6k lebih je, need more abou 93k within 9 days.
    possible tak agak2? hehe.
    tapi kalau dapat top referrel pun dah cukup berbaloi, dapat 5k

    • rasanya untuk program ni (menang RM100,000) tu tak ada min buyer just percentage nak menang lucky draw tu susah ar.tapi, saje join.hehehehe!! memang susah cz sekejap sangat tempohnyer -..-

  3. zul

    selamat menang giveaway! 🙂

  4. aku da join..kalau lah menang kan kan..aku blanje ko kfc seketul heee ;p

  5. aku tak kira, ko menang ke tak..kena belanja aku. haha..

  6. dah baca kat Ariffshah dengan Denaihati…buru RM100 ribu liza tak cuba tak tahu tapi saya tak masuk…hadiahnya kalau menag sebiji inspira boleh beli…

  7. Ini kalau dapat leh masuk meminang nie… 😛

  8. Pingback: Good Luck Untuk Calon-Calon PMR 2011 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  9. nak join jugerrrr… sy tk daftar lagi heheh

  10. wahh sis. wang besar wang besar hahaha.. ANyway menang tolak ciput2 x luak tu hahaha lepas satu domain..

    Anyway – tak faham camne dia kira menang sis?

    • once dah dafar and dah isi maklumat tu kira dah join. nanti diorang akan buat lucky draw untuk menang RM100K and bla bla bla. untuk top referral lak akan dapat rm5k.

  11. Pingback: Download Drama Stanza Cinta Full Episode | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  12. kenapala saya susah sangat nak menang contest??? adakah???? ermmm belum ada rezeki kot… hehehe

    ada masa nak gak join…

  13. ada peluang bro ariffshah nak menang ni 😀

  14. Pingback: Bajet 2012 Katanya Akan Tangani Masalah Golongan Berpendapatan Rendah. Kita Tengok Nanti! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  15. Pingback: Gosip Neelofa Bercinta Dengan Hans Isaac Tidak Benar | Cerita Sensasi

  16. Pingback: Apple Lancarkan iPhone 4S Dan Bukan iPhone 5 Seperti Diharapkan | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  17. Pingback: Video Mahathir VS Yahudi - Tabik Spring Dekat Tun! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  18. bess nyerr klu menang neyyyy

  19. Pingback: Pengasas Apple, Steve Jobs Meninggal Dunia Akibat Kanser | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  20. ei … RM10K tu banyak tu. Kalau menang nak buat apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge