Download Drama Stanza Cinta Full Episode

Drama Stanza Cinta akhirnya tamat pun hari ini. Stanza Cinta ni saya tak follow sangat, Stanza Cinta tak boleh lawan dengan drama Nora Elena lakonan Aaron Aziz juga suatu masa dulu.

Entah, pada saya jelah kot. Saya pernah tonton drama Stanza Cinta ni masa baru-baru tayangannya tapi macam bosan sikit jalan cerita drama ni kot. Atau mungkin juga sebab saya lebih suka Aaron Aziz berpasangan dengan Siti Saleha agaknya. hahahaha!!

Tapi, kadang-kadang ada juga tertengok drama Stanza Cinta ni. Sebenarnya memang tunggu drama ni habis dekat tv sebab senang tinggal download then bolehlah layan terus menerus. hehehehe. Senang sikit kot. Saya lagi suka macam ni.

Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000!

Drama Tahajjud Cinta pun saya lebih suka online. banyak sikit episod-episod. Tapi, drama yang dapat bantahan hebat masa mula-mula tayangan ni saya memang tengok juga dekat tv. Support kawan saya, Fouziah Gous dan yang penting sebab nak tengok Remy Ishak. kikikikiki. Tapi, dalam drama Stanza Cinta ni tak ada Remy lah pulak. Ngeh!!!

Oklah, dekat bawah ni saya sertakan link untuk korang download Drama Stanza Cinta ok (credit to kepalabergetar). Cepat-cepatlah download sebelum link tu “lenyap” hahahaha!!! Kalau korang nak layan OST Stanza Cinta boleh dengar dekat blog ini. Untuk sinopsis boleh rujuk di sini.

Download Drama Stanza Cinta Full Episode

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

11 responses to “Download Drama Stanza Cinta Full Episode

  1. free download saiz fail lebih kecil full episod di papankekunciku.blogspot.com/2011/06/free-download-stanza-cintaepisod1.html

  2. aku salu gak la layan drama ni..cuma aku kureng skit ngan si fatiah ni..huhuhu…tapi oleh sebab ade Aaron aku layannzzzz….semlam last episode tu mang dah boleh agak2..last2 dia ngan ustaz tu jugak..

  3. Stanza Cinta ni novel dia jer best. Drama “kureng” la. Nasib baik la semalam episod last huhu 😛

  4. comel fathia tu sis. serius manis ) hahaha.

    ada eik dia baling hp kat Pengarah?

  5. aku tengok 2 episod awal dengan 2 episod last je -.-

  6. Saya memang tak pernah merasa tengok stanza ni. Memula masa episod awal je sbb nak tau je. Skrg ni cerita melayu kat tv macam sama je. Lebih kurang cerita syarifah abu salem je semuanya. Kalau dulu memang cerita jenis ni menjadi kegemaran. Bila semua cerita mcm tu, dah tak minat lagi. Terlalu inginkan penulis baru dengan idea baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge