Apple Lancarkan iPhone 4S Dan Bukan iPhone 5 Seperti Diharapkan

iPhone 4S

iPhone 4S dan bukan iPhone 5 seperti diharapkan. iPhone 4S rasanya mungkin tak banyak perubahan kan? Nama pun iPhone 4S, lainlah kalau 5 mesti banyak sikit penambahan agaknya.

Saya bukanlah suka sangat dengan iPhone 4S sebab sebab sebab saya tak ada duit nak beli. hahahaha!! Jadi, tak ambul tahu sangat pasal harga, features atau apa saja pasal iPhone ni. Tapi, semalam lepas Apple melancarkan produk baru ni heboh dekat Twitter. Ramai yang patah hati.wakakakakaka!

Giveaway Bulan Oktober, Menangi RM 100,000!

Syiok juga tengok manusia patah hati bila tak ada iPhone 5 tapi yang ada hanya iPhone 4S. bahahaha!!! Ok, tipu. Main-main saja. Saya tak tahu betul ke tidak, tapi hari tu masa saya sibuk survey nak cari handphone baru. Orang yang jual tak galakkan saya beli iPhone sangat.

Katanya iPhone tak bagus sangat sebab mudah rosak. HTC paling bagus dari segi OS nya dan Samsung pula OS tak berapa bagus macam HTC tapi dari segi “design” dan kalau rosak tak mahal sangat charge sebab Malaysia sekarang dah banyak kedai yang boleh repair sendiri. Tak perlu nak import-import barang macam dulu.

Wallahualam lah. yang pasti, saya ambil Samsung Galaxy Ace sebab itu je yang saya mampu. Murah jugalah. RM899 dengan 4GB memory card (Malas dah nak cari kedai lain). Iphone mahal sangat. Jadi lupakan saja niat nak beli iPhone 4S tu. wahahahaha!

P/S: Betul ke katanya saham Apple jatuh. Jadi hanya mampu keluarkan iPhone 4S sahaja. kikikikiki. Eh, korang dah tengok belum Video Mahathir vs Yahudi ? Sila tengok dan komen.hahahaha!! Ok, tipu je tak paksa nak komen  😛

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

30 responses to “Apple Lancarkan iPhone 4S Dan Bukan iPhone 5 Seperti Diharapkan

  1. Ala… iphone4S je ke? bek beli Tablet Galaxy… hahaha~

  2. hahah akk pun tk suka tak mampu nak beli kehkeh

  3. hahah sama weii cam aku..iphone2 ni aku cam entah tak minat sangt. doerang nk kua kn iphone10 skali pun ada aku kesah? xD keh3..sebab aku xder duit..hahahha..eh eh tapi kalau aku berduit pun aku xnak kot bl iphone2 ni..cam entah..ko bl galaxy ace? ok sep2..sama ngan aku.heeee..tiru aku eyh? ;p

    • aku minat tapi sebab aku rasa iphone ngan samsung yg aku ade skrg ni xderlah jauh beza sgt.so, xperlulah aku nk pow mak aku lagi.hahahaha!!! tp,kalau org bg..aku rembat je!!!!

  4. ann

    xsuka iphone gak..
    sebab mahal tapi lack of advantages..
    huhuhu..
    sape yang beli tu maybe sebab brand kot..
    🙂

  5. zul

    saya pun pakai Galaxy Ace. Cukup untuk keperluan.

  6. saya hanya mampu beli nokia c3.. huhh

  7. memanglah mampu beli tapi tengah fikir nak beli lagi terbaik pada masa terbaik…time sekarang cukup2 makan jela…

  8. rasanya kena tangguh niat lagi la ni :p

  9. beria je heboh nak kuarkan iphone5..jd,boleh la aku simpan duit lagi sebelum iphone kuar..weeeehehe..

  10. Kebetulan aku juga baru posting tema yang sama.

  11. emm..apa itu iphone haa? haha..

  12. meo

    erm… tak penah ade handphone mahal cenggini… -sigh-

  13. Pingback: Pengasas Apple, Steve Jobs Meninggal Dunia Akibat Kanser | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  14. dan part yang paling terkejut lepas iphone4S dilancarkan, Steve Jobs meninggal dunia pula.

  15. Aduh sis. ni mesti publish sblm “Dia Pergi” kan?? hmmm..

    Anyway ipad – tab galaxy – bla blaa (hanya angan2 je kot) sy masih pakai sony E beradio. hahaha

  16. eh. pakai samsung ace ke… kita sama….. wee wee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge