2011 Deepavali Cards

Deepavali Cards

Deepavali Cards adalah sangat cantik ok!!! Meriah Deepavali cards ni sebab colourful sangat. Itu yang saya suka. Tak ada apa yang saya nak tulis sangat cuma nak bagi link dekat mana korang boleh cari Deepavali Cards untuk dikirim pada kawan-kawan.

Sebenarnya banyak website untuk cari Deepavali Cards ni, tapi saya suka atmgreetings ni sebab agak cantik jugalah design dia. So, korang bolehlah usha sendiri.

Semalam ada isu dengan kawan saya, dia kata kita as orang Islam tak baik nak meraikan Happy Deepavali ni. Lah, apa pula kan? Pada saya 2011 Deepavali ni lah yang saya rasa best nak raikan bersama-sama. hahahaha! Entah kenapa, mungkin sebab saya baru lepas tengok cerita Nasi Lemak 2.0.

Jadi, semangat 1 Malaysia agak tinggi sekarang ni. hehehe! Sebenarnya, dalam Islam tak salah kita nak sama-sama meraikan perayaan lain cuma perlu ada hadnya. Kalau setakat wish Happy Deepavali, hantar Deepavali Cards, datang rumah mereka makan apa yang “kita boleh makan” tak ada salahnya kan?

Sudahlah. Hal kecil je tu. Biarlah mereka dengan cara kolot mereka. ahaks!!!Apa-apapun, rasanya hari ni dah boleh tak ek ke Little india Johor Bahru? Mana tahu jumpa Deepavali Cards yang lagi lip lap lip lap. hahahaha!!! Happy Deepavali untuk mereka yang beragama Hindu ok. Enjoy your day!!!

Artikel Berkaitan

12 responses to “2011 Deepavali Cards

  1. Dah hantar e-kad ucapan Deepavali kepada ex-classmate semalam,sennag je guna email,heheh

  2. bising tol malam tadi. aku nak tidur pun tak boleh. sabar ajelah..hehe..

  3. jom tengok hidustan kat tv3..

  4. Ariiiyarrrr!~ kiahua? Happy deepavali sis.. xnak ikut g umah shah rukh khan? 😀

  5. Selamat Hari Deepavali kak Liza.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge