Tersenarai Sebagai Finalis Untuk Memenangi Ipod Touch

ipod touch 5

Ipod Touch 5 kalau dapat kan best kan? Ipod Touch 5 sudah keluar ke belum? tapi Ipod Touch 5 yang saya sibuk warwarkan ni sebenarnya bukan apa pun. Saja propa nak bodek MyNewshub!hahahahaha

Ok, macam ni. Masih ingat lagi dengan entry saya bertajuk “MyNewsHub merupakan portal berita terkini” tak? Kalau dah lupa bolehlah baca semula. hahaha! Entry tu saya tulis sebagai syarat untuk contest anjuran MyNewshub. Alhamdulilah, tak sangka pula nama saya tecalon antara finalist untuk berpeluang dapat Ipod Touch 5. Eh tipu. hahaha! Tak tahu version apa.

Sebenarnya, saya bukan teror sangat jenis-jenis Ipod ni. Ipod Touch 5 ke, 6 ke 100 semua saya tak tahu sangat. hahahaha! Tapi, tak apa. Sebenarnya dah masuk dalam finalist ni pun dah berbaloi dah sebab kalau tak dapat hadiah utama pun, masih boleh dapat baucar Petronas RM300.

Cuma, tipulah kalau saya tak nak menang kan? hahahaha! Bohong agak-agaklah kan. Mana tahu dapat Ipod Touch 5 ke 6 ke 7 ke. 567 pun boleh. InsyaAllah, kalau ada rezeki adalah saya dapat ipod ni. Kalau kalah tak apa sebab saya dah ketagih join contest yang menang gadget ni. kahkahkah!!

Antara finalis yang berpeluang menang ipod touch 5. Eh salah, saya tak tahu ipod apa pun. hahahaha!!!

http://www.mrkodet.com/

http://kupukupukecik.blogspot. com/

http://belog.syazwansarawak.com/

http://www.lizarazak.com/

http://thegarang.com/

http://safialife.blogspot.com/

Tak dapat Ipod Touch 5 kali ni, saya boleh cari peluang lain pula. Untuk pengetahuan korang. Portal MyNewshub ni memang boleh dikatakan SETIAP HARI adakan give away. hahaha! Rajin kan? Best tau. Kalau korang rajin nak tingkatkan trafik blog dan dapat komisen dari Mynewshub, bolehlah join program insentif 1.0. Weeee!!!! Korang boleh follow twitter Mynewshub di @mynewshub

Ehem, saya sedang mentelaah buku Rahsia Internet yang ditulis oleh Irfan Khairi. Nanti kalau ada masa, sudah habis baca buku ni saya kongsi dengan korang ok. Mana tahu, lepas ni saya dapat idea untuk berbisnes online dan dapat duit lebih sikit. Bolehlah beli Ipod Touch 5!!! hahahahaha!!!! Yay!

p/s: Jangan lupa baca entry berkenaan pemandu Malaysia yang sengal ubi. huhuhu

Tersenarai Sebagai Finalis Untuk Memenangi Ipod Touch,ipod touch, ipod touch 5,ipod touch 2, touch, smartphone, php. contest

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

19 responses to “Tersenarai Sebagai Finalis Untuk Memenangi Ipod Touch

  1. Wahhh tahniah suka sangat (ayat membodek kipas mengipas ni) … Good Luck Lizz … Selamat Hari Malaysia.

  2. wah..besnye..smoga bjaya ye..

  3. goodluck, sis. tahniah sbb shortlisted top 5. kalau mng, promo sket kt sini. haritu ada tgk kt switch. nipis gile2. mmg lawa la.

  4. Tahnia liza.. saya doakan anda menang! 🙂

  5. ahhhhh… gd luck 2 u ler.. kalau menang kita share bolek tak??? hik3

    baca habiskan buku si irfan tuh, blh share dgn kitorang
    kot2 mana tau blh buat bisnes jual kapas online… hahahaha

  6. emm..aku harap ko menang. Leh riak dengan aku nanti. Haha..

  7. wow tahniah cik liza.kang ipod tu kita kongsi ekk 🙂

  8. good luck lizz. harapkan ko dapat ipod tu 🙂 aku dah lama register tapi tak buat2 lagi insentif ni

  9. wahhh ipod tuuu ( sy pon xtahu mende la tu . mcm bunyik ipad la plak ) haha

    Tahniah la. nmpk bernilai je objek tu sy tgk 😀

    Patut la sy pelik hr tu nape kat 1st artikel asyik letak entri psl mynewshub tu.. Nmpknya berbaloi2.. Tahniah dan dapatkan!! k 🙂 gud luck

  10. jawapn untuk komen hari ni.. 14

    kak, bila dah menang hadiah tu nanti.. boleh la postkan hadiah tu kak rumah saya yer..

    nanti saya bagi alamat.. wakakakak

  11. good luck liza. best tu kalau menang ipod. Join contest memang best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge