Official Video Clip Lagu Cinta Muka Buku – Simple But Nice!

Cinta Muka Buku punya video klip ni comel gila! Lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif lagu santai for me. Lirik dan muzik lagu Cinta Muka Buku agak simple dan senang kot nak ingat. Comel!! Suka sangat tengok video klip ni.

Saya yang ketinggalan zaman kot sebab baru tahu video klip lagu Cinta Muka Buku ni dah ada yang official version. hahahaha!!! Sebelum ni layan Teaser je. Kesian kat diri sendiri.

Ada orang yang tak tahu lagi pemilik suara lagu Cinta Muka Buku ni ke? Relax. Korang boleh usha lagu-lagu yang Najwa Latif ni dah cover dekat entry sebelum ni dekat sini . Best woo!!!! Sekarang ni, this gurl dah agak dikenali dah. Dah keluar magazines. Hope dia berjaya dalam industri hiburan ni!

Jom layan official video klip lagu Cinta Muka Buku ni dulu. Lepas tu baru komen. Entah, for me video klip santai. Cute je. Lagu kalau dah best, video klip biasa-biasa je pun dah ok kot!!hahahahaha. Enjoy!!! Kalau nak nyanyi, lirik lagu ni boleh layan dekat sini 😉

p/s: Korang pernah terjebak dengan Cinta Muka Buku ke tidak? Cuba share kalau ada. My friend ada pengalaman and dah nak berkahwin dah pun diorang ni. sweeeet!!!! hahahahaha!



Artikel Berkaitan

11 responses to “Official Video Clip Lagu Cinta Muka Buku – Simple But Nice!

  1. muda- muda dah pemes..tapi kak liza ada tak baca komen kat video tu di youtube..macam- macam jenis komen ade, ade yang menhentam dan ada y mem back up..bnyak lak tu komen nya..akak try la baca komen y ade tu.. saya x berani nak komen..nanti kena hentam dek pengkomen tegar di youtube tu..hehe

    • hahahahaha. tak payah join conversation diorang tu.huhu. dah baca and memang biasalah kan. ada orang suka dengan orang tak suka. sedangkan Dato’ Siti pun orang tak suka, inikan pulak najwa yang baru sangat2. kesian die. patut support lah kan..

  2. untuk lagu cinta muka buku nih mark zuckerberg ada dapat royalti tak? hihi 😛

  3. lagu ni tiba-tiba famous dekat radio ulang dan ulang tapi memang rasa sesuai je jadi halwa telinga….

  4. kenal dah budak ni.rasanya memang berpeluang naik lebih tinggi dan lebih popular 😀

  5. Suka suka suka!! sempoi , simple and catchy!!!

  6. suka lagu ni comel suara dia ..

  7. mark zukerberg akan saman najwa latiff

  8. Sangat menarik lagu cinta muka buku. Cinta twitter xde plak? Bhahaha.

  9. Pingback: Cinta Muka Buku Atau Cari Idea Untuk Tulis Buku | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge