Koleksi Soalan Percubaan PMR 2011. Semoga Berjaya Adik-Adik!

soalan percubaan pmr 2011

Soalan percubaan PMR 2011 nampaknya senang gila nak download. Soalan percubaan PMR 2011 memang ni saya cari untuk nephew. Soalan percubaan PMR 2011 bagus sebenarnya untuk adik-adik buat ulangkaji kan sebelum peperiksaan sebenar.

Biasanya, Soalan percubaan PMR 2011 ni agak susah sikit daripada soalan PMR sebenar nanti. Kata orang, entah saya pun tak tahu sangat. Masa ambil PMR dulu saya tak kaji pulak. hahahaha!!! Keputusan anak saudara saya untuk trial PMR tak berapa bagus. Kesian dia.

Bersolat Pakai Baju Gambar Orang Tidak Beradab

Jadi, akak ipar saya dengan secara paksanya (ok tipu.hahahaha!!) telah suruh saya tolong anak dia ulangkaji. Itu yang tiba-tiba saya gagahkan diri untuk cari Soalan percubaan PMR 2011 ni!! Tak pasal-pasal kena terlibat sama semata-mata nak tolong anak saudara. hehehehe.

Harapnya, koleksi Soalan percubaan PMR 2011 ni bolehlah jadi rujukan semula untuk adik-adik yang akan ambil PMR tak lama lagi ok. Jangan lupa belajar betul-betul. Lagi-lagi subjek yang penting macam Matematik dan Sains tu. Tapi, sebenarnya semua subjek kena score! Good luck adik-adik!!!

Koleksi Soalan percubaan PMR 2011 (Credit to Gvishnu.com dan CeritaSensasi.com)

Kedah PMR Trial Paper 2011

Johor PMR Trial Paper 2011

Sabah PMR Trial Paper 2011

Kuala Lumpur PMR Trial Paper 2011

SBP PMR Trial Paper 2011

Kelantan PMR Trial Paper 2011

Perak PMR Trial Paper 2011

Terengganu PMR Trial Paper 2011

Melaka PMR Trial Paper 2011

Perlis PMR Trial Paper 2011

Sarawak PMR Trial Paper 2011

Pulau Pinang PMR Trial Paper 2011

Negeri Sembilan PMR Trial Paper 2011

Pahang PMR Trial Paper 2011

Good luck untuk adik-adik yang akan menduduki PMR tahun ni. Harap Koleksi Soalan Percubaan PMR 2011 membantu ok.

Artikel Popular

22 Comments

  1. shah blogger says:

    aduh agak berdenyut sedikit kepala tengkorak ku melihat list subject di atas. dah keras agaknya otak ku.. huhu baru tgk dah sakit pale.

    Adik2 Gud luck ye. Do de best

  2. azura says:

    bagus liza…dapat membantu sedikit sebanyak adik2 mencari soalan percubaan yang pelbagai…dulu kita panggil gerak gempur sekarang tak ganas sebab namanya gerak gempur…

  3. Fakarepain says:

    jawapn soalan kali ni.. 4

    biasanya kak.. soalan dari SBP y memang kaw2 punya mencabar.. kalau nak buat ulangkaji, memang elok bebeno..

    • Lizz says:

      tapi, orang kata soalan SBP tu biasanya soalan bocor. huhuhu. memang ada member yang sekolah SBP ngaku dah pernah buat latihan before PMR. rasa macam tak aci sungguh

  4. Denaihati says:

    “Good luck” untuk adik2 and anak2 yg akan mengambil PMR or SPM.

  5. emy says:

    Zaman sekarang mudah, smua boleh dpat kt tenet?

  6. kopisoda says:

    boleh jadikan koleksi peribadi nih untuk rujukan 8)

  7. ohcikgu says:

    pehh..mana dapat nih..

  8. Amirez says:

    pergh…lengkap. mana dapat banyak2 ni? good luck pmr candidates…

  9. ntah apa anak murid saya yang amik PMR buat malam2 ni?harap2 diorang tengah study :)

  10. Maizatul Raihana says:

    saya baru nk masuk macam mane ok tak

  11. jiah says:

    soalan untuk subjek lain bagi negeri pulau pinang ada x?kalau blh nak yg secepat yg mungkin…tolong la….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge