Informasi – Jadual Peperiksaan PMR 2011

pmr 2011

PMR 2011 tinggal beberapa hari, pasti calon PMR 2011 dah tak senang duduk kot. PMR 2011 bukanlah penentu hidup, tapi kalau nak senang hidup kenalah buat yang terbaik untuk peperiksaan ni!

Entry yang lepas, saya dah kongsikan koleksi soalan percubaan PMR 2011 untuk adik-adik yang akan menduduki PMR 2011 tak lama lagi. Kiranya, koleksi tu untuk bantu adik-adik ulangkaji semula. Setahu saya, biasanya soalan-soalan trial ni sangat membantu tau!

Kondom Dalam Beg Sekolah Anak!Gila!

So, adik-adik silalah rajinkan diri buat semua koleksi percubaan PMR 2011 yang saya dah sediakan tu. hehehe! Mana tahu keluar kan soalan yang sama. Untuk entry ni, saya kongsikan pulak jadual peperiksaan untuk peringatan adik-adik. Jangan leka main Twitter dan facebook pulak! wooo!! Bahaya.

Jadual Peperiksaan PMR 2011

4/10/2011 :

Bahasa Melayu Kertas 1 (8.10 – 9.10am),
Bahasa Melayu Kertas 2 (9.50 – 11.50am)
Pendidikan Islam Kertas 1 (2.30 – 4.30pm)

5/10/2011 :

Bahasa Inggeris Kertas 1 (8.10 – 9.10am),
Bahasa Inggeris Kertas 2 (9.50 – 11.20am)
Geografi Kertas 1 (2.30 – 3.45pm)

6/10/2011 :

Science Kertas 1 (8.10 – 9.10),
Science Kertas 2 (10.30 – 12.00pm)
Sejarah Kertas 1 (2.30 – 3.45pm)

10/10/2011 :

Mathematics Kertas 1 (8.10 – 9.45am),
Mathematics Kertas 2 (10.40 – 12.25pm)
Kemahiran Hidup Bersepadu (2.20 – 3.50pm)

11/10/2011 :

Bahasa Arab Kertas 1 (8.10 – 10.40am),

Bahasa Cina Kertas 2 / Bahasa Tamil Kertas 2

Bahasa Punjabi (8.10 – 10.10am), Bahasa Iban Kertas 2 / Bahasa Kadazandusun Kertas 2 (8.10 – 9.25am),
Bahasa Cina Kertas 1 / Bahasa Tamil Kertas 1 / Bahasa Iban Kertas 1 / Bahasa Kadazandusun Kertas 1 (11.10 – 12.10pm)

Nanti, untuk entry akan datang (kalau rajin) saya akan kongsikan tips-tips menjawab PMR 2011 pulak. Rasanya dah banyak juga blogger yang share tips kot. Tapi, nanti saya kumpulkan dan pilih mana yang ok sikitlah untuk adik-adik. hehehe!!! Selamat maju jaya!

Artikel Berkaitan

8 responses to “Informasi – Jadual Peperiksaan PMR 2011

  1. time ni dah sepatutnya minta maaf dekat ibu ayah, guru dan rakan…semoga lebih mudah melangkah ke dewan peperiksaan tanpa dendam…

  2. tahun ni xde ahli keluarga yang amik PMR..

  3. masa PMR nanti salah sorang dari kami akan menjaga peperiksaaan..
    semoga semua anak murid tingkatan 3 dapat menjawab exam PMR dengan baik dan jayanya..

  4. diorang dh cukup latih tubi ke belum??

  5. Pingback: Tips Menulis: Masa, Idea dan Mood! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  6. Pingback: Good Luck Untuk Calon-Calon PMR 2011 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge