Video Game Angry Birds Live In Action

Video Game Angry Birds live in action pulak dah! Game angry Birds memang popular gila lah kan sampai download game angry birds dekat laptop, smartphone bagai. Si vavi hijau yang buruk perangai!!hahahaha

Tadi, saya saja layan video-video dekat youtube. Lepas tu, terjumpa pula video game angry birds live in action ni!!hahahaha. Terbaeklah mat saleh ni semua. Semangat berkobar sungguh. Kalau tak percaya, korang tengok video yang saya jumpa ni eh.

Ayat 1000 Dinar Dalam Bilik Melacur, Hinanya!

Comel kan diorang yang buat game angry birds live in action ni. kahkahkah!! Gila kentang semangat tapi ok juga lah. Even nampak macam tak bermanfaat tapi kalau dah kata game ni popular. Mesti ada je yang sanggup join main.hahaha!! Nice jugaklah. Interesting ok!!

Luahan Hati Elia, Bekas Tunang Khairul Fahmi

So, korang rasa dekat Malaysia ni tak ada ke yang nak buat game angry birds macam mat saleh ni buat??? Tapi, maybe tak sesuaikan dengan culture kita nak buat benda pelik-pelik ni. Apa-apapun, enjoy lah tengok video atas ni. Sambil-sambil tu jangan lupa baca Portal Berita Online Terhangat Masa Kini. Mynewshub.my lah apa lagi.

Sempena bulan Ramadhan ni, baik hati pulak pihak Mynewshub.my ni. ahahaha. Klik link ini dan klik pada butang REWARD tu. Ada Samsung Galaxy tu!!!! Nanti saya update pasal hadiah mangkaw ni.

Artikel Berkaitan

12 responses to “Video Game Angry Birds Live In Action

  1. haha..aku dh tgok vdio ni..memang real..tarik lastik kat smrtphone..kuar kat dunia sebenar..

    kalo main burung marah ni..kalo xmenyumpahsampah babi hijau ni memang xsah..wakaka..mesti sebut.babi tak mati..arghh..(tension)
    hehehe..ni dikira mencarut ke?wakakaka

  2. wow.. smart la.. excited giler.. hahaha..

  3. sib baik tak terjebak lagi ngan angry bird ni.. huhu..

  4. tak larat dah nak main angry birds..kita yg rasa nak marah bila tak dapat shoot si hijau tuh uhuhu

  5. tahu angry bird tapi tak pernah try games dia…

  6. angry bird ni la yang buatkan hp aku abes bateri huhuhu 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge