Tingkatkan Trafik Blog dan Kumpul Insentif 1.0

Trafik Blog memang menarik kita dengar kan? Trafik blog tinggi, tuan blog boleh tersenyum. Trafik blog jatuh bergolek, tuan blog pun stress. hahahaha!!! Ok, tipu saja. Mana ada stress.

Ok, entry ni bukan nak cerita pasal tips tarik trafik blog, tips jadi penulis blog yang bagus atau seangkatan dengannya. Tapi, entry kali ni saya tulis untuk share dengan korang tentang 1 lagi peluang untuk korang buat duit. Mana tahu rezeki murah kali ni kan? hehehehe.

Bertudung Lawan Tidak Bertudung, Siapa Menang?

Ingat lagi tak entry yang saya tulis berkenaan MyNewsHub merupakan portal berita terkini? Ok, entry kali tingkatkan trafik blog dan kumpul insentif 1.0 ni kira kesinambungan daripada entry sebelum ni. Iyalah, sah-sahlah kan sebab ada MyNewsHub tu.hahahaha



Apa kaitan Trafik blog dengan insentif 1.0? Apa itu insentif 1.0? Ok, saya terangkan secara ringkas ok. Sebenarnya Insentif 1.0 ni peluang kita sebagai blogger untuk jana duit dengan menjadi top referrer kepada portal berita terbaik masa kini, MyNewshub!

Norman Berbuka Dengan Anak, Bekas Isteri

Simple je syarat nak join program top referrer ni. Semua blogger layak join program insentif 1.0 ni dan tak kisah blog korang PR 0 ke PR 1 atau PR6 ke apa. hahahaha!! Bebas as long as ada blog lah kan sebab nak sumbang trafik blog macam mana kalau tak ada blog.hehehehe

Setiap 1 trafik blog yang disumbangkan ke portal MyNewsHub, akan diberikan insentif sebanyak RM0.03 dan kiranya kalau blog korang boleh beri sebanyak 1,000 trafik maka jumlah insentif terkumpul RM30. Tingkatkan trafik blog korang dan sumbangkan ke portal MyNewsHub! Korang boleh baca keterangan berkenaan program insentif ni dekat bawah untuk lebih jelas ok.

Memperkenalkan insentif untuk top referrer kepada portal berita MyNewsHub.


-Insentif ini istimewa untuk blog yang memberi top referrer mengikut pengiraan Google Analytics.

-Setiap bulan 10 blog yang mendapat pengiraan tertinggi layak menerima insentif ini.

-Insentif ini bermula 15/8/2011 sehingga dimaklumkan kelak.

-Bayaran akan dibuat setiap 15hb bulan berikutnya

-Hanya perlu like Fanpage Facebook dan follow Twitter MyNewsHub.

-Semua blogger Malaysia layak tanpa mengira ranking.

-Setiap 1 trafik yang disumbangkan ke portal berita MyNewsHub akan dibayar RM0.03

-Blog yang menyumbang 1,000 trafik maka insentifnya 1,000 x RM0.03 = RM30

-Blog yang menyumbang 10,000 trafik maka insentifnya 10,000 x RM0.03 = RM300

-Emel butiran peribadi seperti nama penuh,no kad pengenalan dan alamat blog ke insentif@mynewshub.my untuk proses pendaftaran.

-Pihak MyNewsHub berhak meminda syarat-syarat di atas pada bila-bila masa.

Mudahkan? So, kalau korang ada yang berminat nak join program sumbang trafik blog ke MyNewsHub ni dan dapat insentif..bolehlah hantar email cepat-cepat. Good luck!!

Artikel Berkaitan

44 responses to “Tingkatkan Trafik Blog dan Kumpul Insentif 1.0

  1. buleh join ni…thanks for info

  2. hehehe.. memula tngk tajuk tak faham ape dia insentif 1.0? baca punya baca…

    “oooooooooooooooo…”, bersuara dalam hati.

    hihihi…
    nak join gak lah mcm ni.. :p

  3. wah cik liza dah makin laju bab2 ni.mesti hasil didikan si titan.haha semoga berjaya cik liza 🙂

  4. wah bagus juga join…insyaallah mana tau kan rezeki liza melimpah ruah….

  5. baru register sebelum berbuka tadi eheh

  6. trafik blog sendiri pun ciput je, macam mana nak bagi referral dekat org lain ni 🙂

  7. fuyyooo..blg buat duit.. hmm.. ok, klau rajin aku join. haha

  8. tak pernah baca walau satu pon berita dalam mynews hub ni.. kuno giler kan..huhu

  9. Mula-mula xfaham apa itu insentif 1.0 …ingatkan tadi bahasa baharu dunia blog …maklumlah masih naif …baca ke bawah faham sikit-sikit …. singgah sini dari Denaihati.com …. Salam Ramadhan …

  10. hahaha. nak join tp mcm susah nk dpt top 10 jer. takpela. sy tlg kak liza jerla. kalau ade link ke MyNewsHub bgtau n tulis besar2 suh klik kak. nti sy tekan dr blog ini.

    tolong menolong rakan blogger…hehehe

  11. Pingback: Video Gumpalan Awan Jatuh di Tanah Arab. Logik Ke? | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  12. “Setiap bulan 10 blog yang mendapat pengiraan tertinggi layak menerima insentif ini.”

    aiyo.. maknanya kalau aku blog ke 11 tak dapek la ye -.-

  13. gagal sket nak join program2 top referral ni.. pendek kata skill tak pandai.. huhu..

  14. hoho..boleh join nih..bukan selalu dapat intensif macam ni.

  15. Menarik.. Teringin nak join.. Tapi itulah trafik sendiri pun ciput je.. Macam mn nak jadi top 10?

  16. Pingback: Design Kad Raya Siti Nurhaliza Menarik! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  17. boleh juga la try nanti. mana tau rezeki kan 😀

  18. bru join..xtau la bleh dpt x…blog sndri trafic pun ckit

  19. uih lagi mahal dr denaihati kasi ni .. denaihati kasi rm0.02 sen

  20. Pingback: Harta Muammar Gaddafi RM121 Bilion | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  21. lepas email dia.. pastu buat ape ye? hehe.. xpernah join bab camni.. tapi menarik gak..

  22. terima kasih, bagi idea kat sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge