Kita Tengok Siapa Lagi Mantap, Nuffnang Atau Innity!

Mari kita menjadi lalang hari ini. hahahaha! Ok, malas nak sembang belit-belit. Sebenarnya, hari ini saya nak buat eksperimen selama 1 bulan. Saya nak tengok Earning Nuffnang atau Innity yang ok untuk blog Lizarazak.com ni. Saja-saja!

Ada orang kata, Innity ni kalau trafik blog kita betul-betul hebat je boleh buat duit. Tapi, saya malas lah nak dengar cakap-cakap orang. Lagipun, saya boring sebab Nuffnang pun macam slow tak ada BE sangat. Oklah jugak baru cashout bulan lepas punya earning RM400. Oklah, buta duit raya kan? hahaha!!

Ayat 1000 Dinar Dalam Bilik Melacur, Hinanya!

Saya rasa macam rugi pula sebab dah ada account Innity tapi tak letak pun dalam blog Lizarazak.com ni. Katanya kalau sekarang apply Innity dah susahkan nak approve? Jadi, saya tak nak lah sia-siakan.hehehehe.

So, saya ambil masa 1 bulan daripada hari ini (10/8/2011) untuk lihat performance Innity kali ni. Mana tahu trafik dah naik sikit (sikit je), maybe earning Innity naik sikit.hahahaha!!!! Nuffnang, bagi rehat dulu status Glitterati tu. Tak apalah.

Tapi saya dah lupa sebenarnya nak letak format iklan yang macam mana supaya kita dapat maksimakan earning Innnity ni. Ada sesiapa otai yang nak bagi tips???hahahahaha.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

75 responses to “Kita Tengok Siapa Lagi Mantap, Nuffnang Atau Innity!

  1. nanti belanje mcd ek.. 😀

  2. kasi center leaderbod inity tu baru nmpk semat sket.. hehe.. dah lama tinggalkan nuffnang.. ngeee..

  3. nak tips rahsia Innity? hahaha sila hubungi aku.. tapi perbincangan rahsia jela ye hahaha

  4. Looking forward for the result! 😀

  5. Innity fizz pun kureng je sbb trafik kureng mantop.. sehari x sampai 5hengget.. kdg singgit 2 je.. hehe.. sape lah yg nak tolong klik2 kan? hahaha… innity camtu ape lg nuffnang.. x jalan terus.. =.=

    x pe lah.. fizz x rajin cam otai.. haha..

  6. wahhh leh lanje nanti ni, gud lux, moga suksess 🙂

  7. wah..hebat..bgus2 buat experiment..nuff tu dah makin teruk..ramai dah agaknya yang akan tingglkan si nuff kita tu..che mat pon tggu masa je nak out dari nuff..kedekut sgt dah skang nie..

    sabor je la..

    • ntah lah che mat. sebab sy perasan nuffnang ni die bg ads kat blogger yg sllu join event die n rajin promote kot.macam lah semua duduk kat kl kan nk senang join all d event.hahahaha. takpe, saje jer cuz tgh xder BE ni

  8. makin tambah duit poket la nt hehe

  9. Wah.. mesti mantap habis nnti…

  10. boleh ker letak 3 iklan jenama berbeza sekali gus dalam blog?

  11. kesian nuffnang, dimadukan dengan innity selama sebulan. kalau innity lg bgs mau kena cerai terus nuffnang nie.

  12. eh br tahu kak liza ada innity juga…kaya ler camni…nk duit raya boleh?…plz…

  13. untung la boleh pasang innity

  14. sekarang sangat susah nak apply innity..

  15. NK

    amboi,

    kalau nuffnang rm400, innity mungkin dapat rm4000?

    hehe

  16. selamat berujikajiii 😀

  17. Innity, of course.

    Ikut cara 2dayblogger, dia letak semua format untuk kasi impression lebih kat semua iklan. Lagi power. Double Triple the earnings!

  18. hehe tak pernah diapprove oleh innity adakah saya tak kacak?

  19. woahhh pakai innity tuh~
    bila la aku dapat pakai innity nih 😉

  20. tak mampu nak pasang innity..
    setia dgn nuff je lah.. hehe!! 🙂

  21. Aku pon dah lupa cara nk letak.tny helpdesk

  22. semoga ekperimentasi berjaya 😀

  23. innity letak sekali nuffnang tak ada kesan kan…bagus liza satu langkah berjaya ke depan….guna strategi menang-menang…innity berjaya, nuffnang pun berjaya…

    • ada. kalau ada status glitterati, nnti terbang!!!hahahaha. tp, tak apalah cuz BE macam kureng. mcm slow lately. sajelah nk test power innity.if, sama je..tukar balik.ekekeke

  24. zik

    nuffnang pun boleh tahan..cuma kena bersabar untuk dapatkan be nih… kalau dah dapat…fuhh.. innity pulak.. traiffc nak kena gila2 … huhu

  25. Wah! nak compare innity dgn nuffnang..
    aku pn kecewa gk dgn nuffnnag..
    tp nk ckp lebih2 tak bleh gak..
    nuffnang pn berjasa gk..

    aku pon bru dapat innity 1 mggu lepas..
    memang lg best dr nuffnang stakat ni..

    skng innity bleh letak max 3 banner je..
    so, refer pada iklan tu..
    slalu kluar dkat mane..

  26. Wah.. tak sabar nak lihat hasil keputusannya. 🙂 Saya akaun Innity pun belum ada lg. Hehe.

  27. selamat dah ek guna innity,hehe ..apa-apa pun tahniah

  28. cadangan aku, kalau nak uji mana lagi mantap. 1 bulan tu, blog ko letak innity aje. lepas tu, 1 bulan lagi, letak nuffnang. Masa tu compare…

    kalau letak serentak, performance tak tinggi. Jangan letak 1 banner sahaja. letak 3 banner sekurangnya.

  29. bak kata otai innity selagi ada ruang kosong selagi tu la kena penuhkan dengan banner hijau.. #tiptoptips

  30. Pingback: 3 Blog Malaysia Yang Cukup Berinformasi Untuk Blogger | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  31. Nak apply innity tp xlyak lg. Trafik ciput.

  32. Pingback: Jadi Penulis Blog Yang Bagus

  33. innity ni kdg2 ok kadg hampeh gak..

  34. kalau letak banyak iklan mcm inity dan nuff susah nk tengok income kena letak satu2, saya dulu letak dua2 , last2 dua2 pun dpt sikit je , sekarang pakai initty je satu boleh lah , dgn ininnty sehari rm15 dgn nuff sehari rm3 , so mcm mana nk pilih ?

  35. ala.. nak pakai innity jugak.. tolong applykan utk kita boleh? hahaha…

  36. dengar citer innity lg mantop.. tp agak susah nk apply.. innity more to a famous site only.. hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge