Khairul Fahmi Putus Tunang. Khairul Fahmi Nafi Ada Pihak Ketiga

Khairul Fahmi putus tunang. Khairul Fahmi nafi ada pihak ketiga. Khairul Fahmi putus tunang memang berita hot sekarang. Khairul Fahmi putus tunang dengan Blogger Jejari Runcing atau Elia ni betul ke tidak sebenarnya?

Mula-mula saya dapat tahu cerita yang Khairul Fahmi putus tunang ni dekat Twitter. Eh, Twitter lagi. hahahaha!! Haruslah, Twitter lagi laju daripada Buletin Utama sekarang ni. Ok, Aidasue yang rajin sangat tulis entry dekat blog comel dia pasal isu ni. hahahaha!!!

Fitnah Rais: Blogger Rayu Perintah Bayar RM300,000

Hebat woo Aidasue ni. Bukan takat teror organize segala macam TwtUp untuk komuniti Twitter ok. Gosip terhangant kalah Melodi pun dia teror. wakakakaka!!! (Lambai jari dekat Aidasue) . Tapi, entry tu bukan pasal Khairul Fahmi putus tunang.

Itu edisi bedah siasat je.hahahaha!!! Bedah siasat ok. Esoknya, Perlawanan Malaysia vs Singapura. Ok, Malaysia kalah. Tak apa. Yang saya kagum dalam hangat cerita gosip Khairul Fahmi putus tunang, prestasi Apek ok je!! Hebat ok. Tak ganggu langsung mutu permainan dia. Syabas Apek!

‘Khairul Tak Cakap Apa Pun’ – Tunang Apex

Lepas je habis perlawanan Malaysia vs Singapura tu, bermulalah kisah dan cerita hangat 1 Malaysia Khairul Fahmi putus tunang!!! Honestly, saya rasa macam nak marah juga dengan media massa. Gembar gemburkan cerita ni. Kesian pulak dekat keluarga Khairul Fahmi dan Elia tu.

Tapi, nak buat macam mana, Media massa buat kerja dia. hahahahaha!!! Kalau tak ada angin, masakan pokok tetiba bergoyang. Kiranya edisi siasat si Aidasue pun diterima pakai. Khairul Fahmi putus tunang katanya. Tersebar 1 Malaysia. Saya siap syak, wartawan mesti ada cilok bahan daripada blog Aidasue. bahahahaha!!! Hebat.

Semalam, dekat blog Cerita Sensasi, saya tulis post “Khairul Fahmi Putus Tunang akhirnya”. Hari ini, berita lain pulak saya baca. Elia, tunang Apek kata dia sendiri terkejut dengar berita Khairul Fahmi putus tunang tu. Bahahahaha!!!

Mana 1 hoi? Dah putus tunang ke belum sebenarnya? Eh, terkepochi jugak akhirnya. hahahaha. Macam ni jelah, cerita Khairul Fahmi putus tunang maybe betul agaknya tapi kita ni yang tahu cerita sebenar. Tengok jelah. Nak komen lebih-lebih pun, tak boleh jugak. Kita orang luar. Sekian.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

19 responses to “Khairul Fahmi Putus Tunang. Khairul Fahmi Nafi Ada Pihak Ketiga

  1. tanjat boboi bace pasal bde nieh
    hikhik

  2. hebat betul En Apek putus tunang…semua orang tahu…

  3. haish..
    ada jodoh tak kemana..
    susah jadi orang popular..
    habis semua dah kene reveal..
    salah siapa?
    baca ni..

    Reveal : Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak kpd Elia JejariRuncing
    http://www.norfanil.com/2011/08/reveal-kami-benci-si-mulut-puaka-kakak.html

  4. rasa2 lepas ni pemberita tv3 kna tuka profession la.. huhu xpn guna medium internet.. xpn brita stiap 30 minit.. style~

  5. wah…dahsyat la citer diorang sekarang.dah macam mawi dengan ina dah.haha…

  6. sebab tu lah kita yang tak tau apa2 ni elok diamkan aje . tak payah kasi serabut lagi masalah dorang . ni tak , dah ramai yang nak buat spekulasi sendiri . pandai2 kata dia lah yang jahat , dia tu yang jahat , dia tu begini , dia ni begini ..

    elok kita doakan aje depa tu …

    • for me, nak tahu boleh sebab ini isu semasa gak.hahahaha. tapi, kita kena tahu had2. macam tia cakap, kita xtau ni diam2 jelah. yep,doakan mereka. kalau ade jodoh tak kemana

  7. Pandai pandai saja Liza ni. Hahaha.

  8. memang dah putus. paper hari ni cakap KF ontheway pulangkan cincin.

    tadak jodoh apa boleh buat…

  9. emm..bukan rezeki diorang kot..

  10. Pingback: Ally Iskandar Putus Tunang? | Cerita Sensasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge