(Gambar)Pemilik Blog Hina Islam – Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Pemilik blog hina islam akhirnya dikenalpasti dengan jayanya hari ini. Pemilik blog islam ini saya pasti sedang cuak sungguh ni.  Pemilik blog hina islam ini yang lebih dikenali dengan gelaran Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini memang mencari nahas.

Soal agama jangan buat main. Tapi pemilik blog hina islam ni suka-suka je menghina agama Islam. Sekarang, terima padahnya. Identiti beliau dibongkarkan oleh kumpulan Gaysec yang sebelum ini dah berjaya godam banyak lagi website penting contohnya Nuffnang, TV3, PLKN dan banyak lagi. Korang boleh tengok dekat website diorang.

Nombor pendaftaran kenderaan ‘KDA 1’ Bernilai RM112,200

So, kepada pemilik blog hina islam atau nama sebenarnya Nor Arlene Tan Bt Khalid, bolehlah merasa cuak bagai nak rak sekarang kot. Pandai buat, pandailah tanggung. Inilah padahnya kalau buat sesuatu perkara tak fikir panjang. Bukan semua orang kita “bodoh”

Pemilik blog hina islam ni lupa agaknya, dekat Malaysia pun ada juga penggodam yang terbaek jugak. hahahaha!!! Inilah yang “seronoknya” kalau bermain dengan teknologi, komputer dan berkaitan isu keselamatan data ni. Tapi, yang menyedihkan pasal hal ni ialah bimbang kalau-kalau jadi murtad. Minta-minta dia cepat sedar dan bertaubat.

Gerakan Murtad di FB Bermaharajalela!

Ok, dekat bawah ni ialah gambar pemilik blog hina islam tu. Kalau tengok muka, memang muka chinese look ni tapi itulah dia mix cina dan melayu. Hye awak, selamat maju jaya untuk melarikan diri ke atau apa saja. hehehehe. Kalau nak baca entry berkaitan kes ini , boleh jugak ke blog popular bro Denaihati

pemilik blog hina islam

Kepada pemilik blog hina Islam, pleaselah sedar cepat-cepat kesilapan dan pulang kepangkal jalan. Amin.

Artikel Berkaitan

31 responses to “(Gambar)Pemilik Blog Hina Islam – Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

  1. Lepas ni jadi katak bawah tempurunglah betina ni…hahaha.

  2. muda2 dah cari nahas. insaflah sementara ada maa lg

  3. dia duk hina Islam..tapi dia duk bernafas dengan udara ciptaan-Nya.manusia2..

  4. Hmm.. jangan jolok sarang tebuan jika takut terkena sengatnya..

  5. haaa.
    kan dah kantoi.
    lari larilah la jawabnya huhu~

  6. tapi betul ker liza….

  7. hishhh nama tuu nama tuu ada nor ada binti.. -.-‘ bagus gaysec bongkar kan identiti orang-orang macam ni.. apa kata pegi hack semua group murtad yang bermaharajalela dekat FB tu..

  8. Pingback: 43,600 Carian Makcik Hajjah Sitt al-Wuzara di Google Hari Ini | Adam Roslan

  9. Salam… ada perkembangan terbaru .. pemilik gambar tu buat laporan polis … dan ada blogger kata itu gambar kawan dia ..

  10. rasa nak pelangkung je tengok muka budak ni.. hehe..

  11. tak kacak pun dia. aku lagi kacak.

  12. ak x nak amek port sangat pasal dia, (tapi still ikut perkembangan)… takut ada unsur2 fitnah.. samada fitnah terhadap dia atau fitnah terhadap Gaysec. dua2 pihak dah saling berfitnah sesama sendiri dah, agak bahaya keadaan ni. papepun baik aku jauhkan diri dari unsur2 ni.. kita sama-sama doakan biar dia dapat hidayah.

    p/s: fitnah terhadap Andy Sahlam pula mungkin akan berlaku. haih… kita sama2 doa la biar yang betul2 bersalah akan jatuh tak lama lagi.

  13. erm, aku ada baca pasal benda nie… tp tak berapa ank faham… pihak GaySec buat pendedahan tu ok dah… tp harap info betul… kalau tak jadi fitnah yang besar…

    aku ada gak baca kat blog lain yang kecam tindakan GaySec. Lebih kurang katanya menfitnah perempuan tu…

  14. polis bertindak kalau ada laporan polis je. jakim atau jabatan kerajaan xkan mudah2 nk lapor oleh sebab pendedahan gaysec sahaja. igt gov nk ke bekerjasama dgn hacker. dhla kes hacker luar godam web gov. phtu gaysec ni gak yg godam company berdaftar nuff, streamyx n so on. walau niat baik, tp ‘main belakang’ tetap slh di sisi law. secara analoginya, gov xkan bekerjasama dgn penjenayah. walau gaysec ni baik cmne pn. mcm spiderman la. hehe. polis kejar gak

    patutnya org awam yg buat laporan. tp xde sape reti nk lapor. kot. n gaysec should stay as stealh as possible. publisiti demi publisiti, tkut kantoi gak satu hati nti. kalau kat iran ni, khomeini dah fatwa halal dah kepala si penghina agama ni

  15. meo

    erm, comel jg. tp jahat.

  16. pujah mustafa

    slm…kalau nk iktkan perkembangan sekarang ni….mcm2 hal yang jd….mcm minah ni jgk,,d berfikir sblm buat tindakan atau x xtau la…tp klu ni fitnah semata2…nauzubillah…

  17. banyak salah faham terhadap islam sekarang ni, contohnya, tentang hak hak wanita, keadilan ALLAH, isu bible bahasa melayu, isu-isu lain.. sy kat sini ada sedikit sharing untuk menjawab salah faham terhadap isu2 yang dibangkitkan. hopefully bermanfaat.. http://zamyatimi.blogspot.com/2012/05/salah-faham-terhadap-islam-by-brother.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge