Download Lagu Raya Aidilfitri

Lagu Raya Aidilfitri dah kedengaran sana sini. Meriah! Lagu Raya Aidilfitri ni saya download minggu lepas. Jumpa Lagu Raya Aidilfitri ni masa blogwalking di blog salah seorang readers blog ni. Blog Akmal Hilmi. hahahahaha!

Best betul dengar lagu raya aidilfitri ni. Lagipun, sekarang ni dah bolehlah nak dengar sampai lebam telinga tu sebab dah masuk mimggu ke 2 bulan ramadhan kan? Sebelum ni, dengar lagu raya curi-curi je. Iyalah, tak sesuai sangat nak pasang kuat-kuat sebab baru je berpuasa.

Yusry KRU, Lisa Surihani Akan Berkahwin Pada 2012

Akmal Hilmi ada sertakan link-link download lagu raya aidilfitri untuk korang download. Antara koleksi yang ada, Koleksi Album Raya / Lagu Raya / Riang Ria Aidilfitri / Senandung AidilFitri, Lagu Raya 1998, 16 Lagu Lagu Hari Raya, Lagu Raya Klasik, dan Siti Nurhaliza – Anugerah Aidilfitri.



Best kan boleh dengar lagu raya aidilfitri!! Antara banyak-banyak koleksi di atas ni, saya paling suka lagu raya Siti Nurhaliza. Of course lah, peminat Dato’ Siti kot!hahahahahahaha.

Najib Sedih Atas Kekalahan Chong Wei

Tapi, apa-apapun pada saya lagu raya aidilfitri dulu-dulu lagi best daripada penyanyi-penyanyi sekarang kecuali Dato’ Siti Nurhaliza. hehehehe. Entahlah, lirik atau lagu yang tak best. Saya pun tahu. Macam tak seronok je dengar. Tapi, kalau lagu dulu-dulu dengar je dah rasa syahdu. Kenapa hah? Ok, bawah ni antara lagu raya lama dan baru pilihan saya. Youtube Lagu Raya :- Aidilfitri – Sanisah Huri

Youtube Lagu Raya Siti Nurhaliza – Anugerah AidilFitri

So, korang suka lagu raya aidilfitri dulu-dulu ke lagu raya sekarang?


p/s: Korang dah baca 2 entry hebat ni? Cara Jadi Top Blog Personal Malaysia dan Trafik 1000 Sehari Taklah Susah Pun Sebenarnya daripada blogger hebat Denaihati dan Ariffshah. Wajib baca ok blogger!!

Artikel Popular

19 Comments

  1. akmalhilmi says:

    donlod jgn tak donlod
    ngahngahahaha

    skg pn lagu raya dah berkumandang kat radio da

    awuuuu
    syahdu kot kalo mereka yg tak dpt blik kg beraya kalo dgr lagu2 taccing tu
    hihhi

  2. Wuiyo! says:

    nicee…hidupkan suasana..sambil dengar lagu raya sambil bakar mercun..hahahah

  3. fara says:

    syahdu tau dgr pagi tadi sobs sobs.. fave, dendang perantau dgn satu hari di hari raya.. superb! lagu skrg mmg tak best, byk lirik yg tak de makne raya, asik dgn pakwe makwe je (eh ye kan). lagu dolu2 gak best

  4. eiyda says:

    lagu2 raya yg lama jugak lah terbaikkk kan..paling peberet elina dengan anuar zain tu…suasana dihari raya.heee

  5. Denaihati says:

    Terima kasih sudi kongsi link untuk kongsi ilmu tu. Insyallah banyak lagi ilmu lain akan dikongsikan dari masa ke semasa.

  6. EddyGeek says:

    dah setengah bulan berpuasa, dah sesuai la nak main lagu raya. oh, aku suka lagi lagu raya dulu2, menyingkap kembali memori lama.

  7. donha says:

    pfft.baru lepas download 43 lagu-lagu orang kahwin. nak lebam rasenye. esok2 la fikir lagu raya neh..

  8. kopisoda says:

    dah mula dah lagu hari raya.
    layan~

  9. ni nak ajak karaoke ke apa?hehe…

  10. Amirez says:

    lagu raya dulu2 gak yg best.
    lagu raya moden ni macam tak menusuk ke kalbu je bila dengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge