Download Drama Cinta Dari Kaabah

download drama cinta dari kaabah

Drama Cinta Dari Kaabah yang ditayangkan semalam memang best! Drama Cinta Dari Kaabah, pada saya menarik jalan ceritanya. Drama Cinta Dari Kaabah ni sudah ada yang upload. Mana tahu, ada yang tak dapat tonton drama menarik ni kan!!

Tapi, saya tak tahulah download link untuk Drama Cinta Dari Kaabah ni akan available sampai bila. hahaha!! Saya cari, sebab ada yang request. Tapi, sorry saya cuma boleh beri download link je ya. Pandai-pandailah korang download sendiri.

Diana Danielle, Farid Kamil Bincang Soal Kahwin

Bukan saya yang upload Drama Cinta Dari Kaabah tu. hahaha!! Saya nak download juga sebab nak tengok lagi sekali. Bagus juga jalan cerita drama ni. Pelakon tak ramai pun, tapi lakonan hebat Eja, Fazren dan Fouziah Gous banyak membantu drama ni.

Mungkin juga, Drama Cinta Kaabah ni dapat aura Kaabah kot. hahaha!! Serious seronok tonton sebab location dekat Mekah, Jabal Rahmah dan sekitarnya lah kan. Rasa rindu betul dekat Mekah bila tengok drama ni. huh!!!!

Isu Gambar Nurul Seksi : Pengurusan Mohon Maaf

Oklah, dekat bawah ni saya sertakan download link untuk drama Cinta Dari Kaabah untuk korang yang terlepas menonton or tak ada Astro ok. Enjoy!!!!

Download Drama Cinta Dari Kaabah di sini

kredit gambar: kepala bergetar



Artikel Berkaitan

21 responses to “Download Drama Cinta Dari Kaabah

  1. nak je layan tapi takut kerja lain pulak tak buat…

  2. dah tgk, boleh tahan jugak

  3. nasib baik aku follow blog ko, kalau tak.. ak x tau langsung perkembangan terkini di kaca tv tu.. haha

  4. Nak gak download tapi link2 tu xleh buka kat laptop aku .. ada DNS problem plak ..dah la aku xpandai sangat bab ni … 4shared pun xleh buka … tunggu kawan aku free kasi dia atur apa yg patut …

  5. tak berkesempatan lg nak tgk,
    nanti klau ada masa bole download..
    suka tgk citer2 berunsur keagamaan ni..:)

  6. layan jangan tak layan ngee 😛

  7. owh menn. fauziah ghous tu. Comey hehehe

  8. komfem lah tak dapat tengok sebab kat astro. haha nak nak lepas raya la kot donload full. weeeeee ~

  9. Pingback: Pantun Lawak Hari Raya Aidilfitri | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  10. waah! skrg byk drama2 mcm ni kn…sgt best! hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge