Design Kad Raya Siti Nurhaliza Menarik!

Design Kad Raya Siti Nurhaliza Menarik dan cantik!! Design Kad Raya ini khas untuk produk SimplySiti beliau. Design Kad Raya macam ni, memang boleh laku cepat kot!!!!

Pada saya design kad raya Dato’ Siti Nurhaliza ini smart, simple dan paling penting ada gambar Siti Nurhaliza. Itu je pun dah cukup kan untuk peminat-peminat fanatik beliau (saya pun sama lah.hahahaha!)



Bukan setakat design kad raya saja, Dato’ Siti Nurhaliza juga ada keluarkan sampul duit raya tau. wohooo!!!!! Menarik, sumpah menarik ni. Ada sesiapa nak bagi saya tak?? hehehehe. Kalau ada pun, saya tak bagi orang. Saya simpan buat koleksi sendiri!! Macam tin PEPSI keluaran khas dulu, sampai sekarang ada.

Ok, cuba korang tengok design kad raya dan sampul duit raya SimplySiti ni ok. Lepas tu komen. Tapi, mungkin pada yang ta minat beliau akan kata tak menarik kot. hahaha!! Tak kisah, apa-apa pun pada saya sumpah smart habis design ni!

design kad raya

kad hari raya

Macam mana?? Smart kan design kad raya SimplySiti ni????? huwaa!! Dekat mana nak dapat wei. Nak jugak.hehehehehe!!!

p/s: Tahniah dekat diri sendiri sebab dapat sumbangkan sebanyak 543 trafik ke blog popular Denaihati sepanjang bulan Julai dan dapat insentif. hehehe. Sekarang tengah join program kumpul duit insentif di website MyNewsHub yang memang suka betul buat contest best-best. ahaks!!!

Artikel Berkaitan

28 responses to “Design Kad Raya Siti Nurhaliza Menarik!

  1. untung para wanita yang beli produk simply siti huhu 😛

  2. Teringin nk buat kad raya sendri. Lekat muka sendiri. Blh cmt0h? Hahaha

  3. tingin gaks nak wat sampul & kad raya tepek muke sendirikk..ahakssss

  4. Tahniah sebab menang top 10 referer di Denaihati 🙂

  5. amboi, cantiknya kad raya. mesti sayang nak bagi kat orang hihi

  6. kalo ada muka kak siti.. gerenti laku je…. :D…
    mmg cantik la kadnya..

  7. memang cantik tapi takda…bagus liza kumpul insentif banyak2

  8. wah…simple je simply siti ni.nak kena beli produk dia ke baru boleh dapat?

  9. emm..rajin pula dia wat kad raya ye..

  10. Menarik dan simple design kad dan sampul duit raya tu

  11. kalau dapat kade raya daripada dato siti lagi menarik wooo hahaha

  12. Untung pofular + masyuk..
    kad raya pon tempah gambar sendiri beibu2 unit 😀 milik ramai

  13. bukan peminat siti tapi boleh tahan la kad raya dia. pic dia pun nampak pure je sebab tak pakai make up kot. lagi asli lagi cantik…

  14. yuppp…

    cantik sgt sampul duet rayo tu ! tingin nk dapek satu…wahahaa xsedor dah tua :p

  15. dah lama tak dapat kad raya macam ni.. kalau dapat 1 macam ni best juga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge