(Video) OST Drama Tahajjud Cinta – Merpati

OST Drama Tahajjud Cinta, bertajuk MERPATI ok jugak bila dengar. Dah dengar masa episod pertama Drama Tahajjud Cinta. Bawah ni, saya ada letakkan sekali video OST Drama Tahajjud Cinta untuk memudahkan korang yang nak layan.

Episod pertama Drama Tahajjud Cinta nampaknya berjaya tambat hati ramai penonton. Sampai jadi trending dekat Twitter (Malaysia) ok!! Lega dah kot Kak Erma Fatimah dan Pelakon-pelakon Drama Tahajjud Cinta Slot Zehra TV3 ni dengan respons yang agak positif!

Next week, kita sambung layan Episod kedua Drama Tahajjud Cinta pulak reramai!!! Mungkin ada persamaan dengan fenomena drama bersiri Nur Kasih iaitu daripada genre nya (Islamik) tapi rasanya kita tidak boleh samakan drama Tahajjud Cinta ni dengan Nur kasih. Masih tetap berbeza.

OST Drama Tahajjud Cinta – Merpati


Lirik Lagu Merpati- Lagu Tema Tahajjud Cinta

Mengering sudah bunga di pelukan
Merpati putih berarak pulang
Terbang menerjang badai
Tinggi di awan, menghilang di langit yang hitam

Selamat berpisah kenangan bercinta
Sampai kapan kah jadinya
Aku harus menunggu
Hari bahagia seperti dulu

Bersama kasih kembali mesra
Bercumbu lagi memadu satu
Janji berjuta bintang
Dalam pelukan sehangat pagi
Yang terang

Selamat berpisah
Kenangan bercinta

Artikel Berkaitan

7 responses to “(Video) OST Drama Tahajjud Cinta – Merpati

  1. Banyak sangat drama ni. setahun, ada berapa drama yer kat TV3 lizz?

    • im not sure.ok jugak soalan ni. nak buat research ah.hehehehe. tapi,antara tv swasta..tv3 punya drama ada kualiti berbanding yang lain *heharap faham. ekekekeke

  2. huhu..macam best jugak lagu nih..

  3. zik

    aku tengok2 sikitlah masa tengah makan… masih tak berapa clear jalan cerita… yerla tengok sekerat jer.. mana nak tahu

  4. huhuuuu..yanaa suke cite tuu..very2 nice..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge