Transformers 3 : Dark Of The Moon Sold Out!

transformers-3-movie

Transformers 3 : Dark of the Moon ni best sangat ke wei? Korang dah tengok Transformers 3 : Dark of the Moon? Saya belum tengok sebab semalam tiket SOLD OUT ok!! Transformers 3 : Dark of the Moon akan ditayangkan semula hari Rabu ni.

Adekepatot. Tapi, maybe pawagam dekat Tebrau City JB je agaknya yang sold out. Mana taknya, orang Singapura pun layan movie dekat sini kan? Sudahnya, tak dapat layan Transformers 3 : Dark of the Moon. We all layan Rasuk.

Siapa yang kata Rasuk tak best meh? Ok,bukanlah saya beri rating Rasuk ni 10/10. Tak samalah macam Transformers 3 : Dark of the Moon. Memang ada kekurangan dari segi jalan cerita pada awalnya. Slow tapi selepas scene Rasuk pertama sampai habis, memang tak sempat nak tarik nafas lama-lama kot. hahahaha!!! Seram nak terkench pun ada jugak tengok Fouziah Gous kena rasuk.

Kena tengok dulu, baru komen ok. Tapi, nanti saya nak tengok Transformers 3 : Dark of the Moon ni!!!! Huwaa!! Kalau da sold out ni mestilah filem ni best kan? Walaupun, dekat portal MyNewsHub ada yang beri kritikan, hmm. Rasanya selagi tak tengok..kita tak boleh kata apa-apa kan?? Iye dak?? hahahaha!

Sedikit sinopsis Transformers 3 : Dark of the Moon ada saya sediakan di bawah ni. Jomlah kita tengok nak!!!hehehehehe. Transformers 3 : Dark of The Moon  dibintangi oleh Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, John Malkovich dan Frances McDormand.

Beberapa tahun selepas perang robot di Mesir, geng-geng Autobot terkejut apabila mendapati kapal yang membawa teknologi dari Cybertron (planet asal mereka) sebenarnya telah ditemui oleh manusia ketika mereka pertama kali menjejak kaki ke bulan. Menurut Optimus, kapal itu adalah harapan mereka kerana ia mempunyai teknologi yang mampu mengalahkan Decepticon yang jauh lebih ramai itu. Lantas mereka pergi ke bulan dan di dalam kapal tersebut mereka telah menghidupkan semula kuasa Sentinel Prime (pemimpin agung Autobot sebelum Optimus).

Membawa Sentinel Prime ke bumi dengan harapan Autobot akan menjadi lebih kuat sebenarnya merupakan punca kepada konflik utama filem ini kerana sesuatu telah terjadi kepada Sentinel yang mengejutkan semua Autobot. Tak boleh cerita kat sini nanti anda semua hilang saspen. Lantas, Decepticon mengambil peluang ini untuk menakluk bumi dan ketika saat semuanya hampir musnah, seperti biasa Optimus selaku ‘abang setel semuaaa’ dengan gagahnya telah mengalahkan musuh-musuh ini.

Credit to: Kaki Wayang

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

20 responses to “Transformers 3 : Dark Of The Moon Sold Out!

  1. Dah tengok…jangan jelesssssssssss

  2. Huhu, juan baru pas tengok kelmarin pas solat jumaat. Cite tu mmg best dan wajib tengok..:)

  3. best la transfomers tu… pasal byk effect. tp layan boboiboy malam ni lg best la…

  4. huhu.. t3 the best of the year sofar~

    cool sabtuday 😀 with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

  5. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn’t have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

  6. Gila kentang betul.
    Semalam pergi semua panggung sold out. yang ada jam 12am, iupun duduk depan. 😀

  7. salam ,

    semalam sorang2 layan dekat wangsa walk.gamble cari tiket walaupun dia ckp dah full.dapat B4,row dua dari depan screen!first time ever tgk wayang mendongak mcm tuh.hahaha.

    jalan cerita 7/10 -ada part yg agak tak faham.huhu.
    grafik/cgi 9/10 – walaupun tgk 2d,nampak detail dia memang memukau.

    p/s :kena cari tiket utk 3d plak.heee

  8. zik

    sold out??? memang pun… aku pun tak tahu nak tengok bila ntah…. huhu

  9. best weh..merata sold out..
    aku tengok hari sabtu malam ritu
    tiket free
    menang komen dekat blog amanz
    hahaha

  10. huhu..tak tengok lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge