Tonton Drama Tahajjud Cinta Online

Drama Tahajjud Cinta di Slot Zehra best! Tak dapat tengok Drama Tahajjud Cinta lagi? Rileks lah, still boleh tengok Drama Tahajjud Cinta dekat website Tonton kan? Cuma, maybe lambat sikitlah. Biasalah.

Selain korang boleh layan Drama Tahajjud Cinta yang sekarang ni tengah jadi fenomena dekat Malaysia di website Tonton, boleh jugak korang layan dekat tempat lain. Sumbernya mesti dari Tonton, cuma bezanya korang tak perlulah nak login bagai.

Agak mudah sikitlah kot untuk orang-orang macam saya yang selalu lupa password Tonton tu.hahahaha!!! Entry Tonton Drama Tahajjud Cinta Online ini akan saya update setiap minggu. Seronok jugak tengok lakonan semua pelakon-pelakon Tahajjud Cinta. Mantap!

So far, 2 episod dah pun Drama Tahajjud Cinta ni ditayangkan. Setakat yang saya dah tengok, drama ni bagus sebab banyak nila-nilai Islam yang pengarah Erma Fatimah cuba sampaikan. Tapi, biasalah. Ada menda best, ada jugak scene yang tak best. Itu biasa. Tapi, for me overall (setakat ini) ok.

Apa-apa pun, layanlah Drama Tahajjud Cinta ni dulu. So, selamat menonton!!! Nak dengar lagu OST Drama ni boleh layan dekat sini

Drama Tahajjud Cinta Episod 1

Drama Tahajjud Cinta Episod 2

Credit to: MalayMoviesFull

Artikel Berkaitan

5 responses to “Tonton Drama Tahajjud Cinta Online

  1. walaupun dah masuk episode ke ntah brape tah citer ni..tp aku still xtgok..just jeling2 tgok je..best ke..
    aku rase cm xbest la..ekekekeke
    tu pasal la tak melekat dpn tv kalo citer ni dimainkan..maybe kene tgu episode tgah2 baru aku melekat dpn tv.cam citer nurkasih tu.dah spruh jalan citer baru aku layan..
    p/s:
    ko jgn marah aku sbb ckp xbest citer ni..=D
    peace yaa..

    • hahahaha.eh mana boleh marah, masing2 ada minat.kikikiki. aku memang kaki tv, rasanya semua cite aku layan. wakakakaka!!tapi,yang nurkasih memang.aku pun sama macam kau tengok masa dah tengah2 lepas orang kata cite tu best -..-

  2. ida

    Link tonton tu macam salah je 🙂

  3. Pingback: Bantahan terhadap Drama Tahajjud Cinta. Tapi Makin Ramai Yang Teruja Tengok | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge