MyNewsHub Portal Berita Terbaik – STICKY POST

mynewshub

MyNewsHub merupakan portal berita terkini yang ada keunikan tersendiri. MyNewsHub menghidangkan pembaca dengan cara yang agak santai. MynewsHub memang belum cukup terkenal macam portal-portal berita yang lain tapi pada saya dan tak berlebih kot kalau saya kata yang 1 hari nanti ianya boleh lagi jadi hebat!

Kenapa? Ok, macam-macam saya boleh promote pasal MyNewsHub ni. Dah banyak kali saya layari Portal MyNewsHub ni, so InsyaAllah bolehlah kot nak share experiece.

Orang kata, “Cinta pandangan pertama” tu penting. Yes, Portal MyNewsHub ini boleh buat korang rasa teruja even baru first time baca artikel yang disediakan. Interface portal sangat menarik. Simple, kemas dan teratur dari segi layout. Tengok gambar di bawah. Nampak proffesional sangat!

mynewshub

Ok, lagi 1 saya suka lepak dekat sini sebab saya tak perlu buang masa nak cari isu-isu semasa dekat semua portal online yang lain. Di portal MyNewsHub, korang memang dah siap-siap dihidangkan dengan cerita-cerita sensasi.Β Kiranya portal MyNewshub ni akan pilih tajuk-tajuk berita yang betul-betul Sensasi je untuk korang.

Kalau korang nak tahu berita-berita paling hot di MyNewsHub, korang boleh tengok di sidebar. Nak tahu berita-berita terdahulu pun boleh. Korang just klik mana yang korang suka ikut kategori. Kacang betei!!!

paling hot

Perkara paling best saya suka dengan portal ni ialah Contest!!! Ada contest, adalah hadiah. Hadiah bukan calang-calang biasanya. Antara contest yang dianjurkan oleh portal MyNewsHub, korang boleh Klik di bahagian Freebies!!

contest

Apa lagi, Jom terjah Portal MyNewsHub. 1 Perubahan!!!!

Portal Berbahasa Melayu : http://mynewshub.my/bm/
Portal Berbahasa Inggeris : http://mynewshub.my/

Artikel Berkaitan

41 responses to “MyNewsHub Portal Berita Terbaik – STICKY POST

  1. mmg best Mynewshub. mcm sis kata td, templatenya sgt kemas dan tersusun. sng untuk buat pilihan membaca mana2 berita yg menarik perhatian πŸ™‚

  2. mesti ramai orang suka. hehe..

  3. meo

    erm… bestnye… layan gak

  4. Akan jadi terbilang nanti!

  5. owh ada pilihan baru?bagus.akan dicuba nanti πŸ˜€

  6. neo

    mynewshub antara website yg tgh popular skg, sajian topik ringkas dan minimal – btw, cantik theme bueno yg lizarazak pakai ni.

  7. Salam kenal, nak tanya nih contest ker… saya baru dengar pasal mynewshub nih…

  8. PB

    salam…aku tgk sjak blog lizard beralih kepada mainstream ni, mcm dah tak syok baca (same mcm blog2 mainstream lain yg update sal teknologi, berita menarik dan isu2 semasa) …suke lagi ur writing dalam blog lame…btw, keep writing

    • salam. blog whiteharajuku? hahahaha!! lama sangat blog tuh.
      btw, ada je draft entry2 macam dulu. tapi xpublish. cuz ada yang lebih suka aku update isu semasa/drama.

      tapi,memang ada jugak yang nak aku tulis macam biasa. pun boleh. so,aku update 2 kali sehari jelah camni. 1 isu semasa. 1 entry bagi korang fikir-fikir. boleh?jangan tak baca lak. bahahahaha!!!

      *guwau eh*

  9. contest ye ..good luck..

  10. Assalamualaikum..

    Selalu juga pergi ke mynewshub.. Sebab suka join contest! hehehe

  11. tq info.. akak terus link kan kat blog.. bio snang nak baca online…

  12. nice gak portal ni.. baru kan….
    hopefully ia jadi sukses selepas ni
    aku pon baru tau ade portal news nih
    hehhehee

  13. FD

    yerp… mmg tak dapat dinafikan mynewshub ni lawa… lagi lawa dari bharian n hmetro.. at least ia merupakan satu revolusi kepada dunia akhbar digital yang aku fikir, agak tenat dari segi template…

    font yg dia pkai pun ok, jenis sans-serif. tak sakit mata nak baca.. pndai !

  14. Insya Allah…satu hari nanti top la mynewshub ni

  15. Pingback: Kantoi Klip Video Aksi Polis Trafik Malaysia Terima Rasuah | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  16. Pingback: Tingkatkan Trafik Blog dan Kumpul Insentif 1.0 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  17. mus

    akan serbu MNH hari2…

  18. cam best gak portal ni..sy rasa bule jadi femes..

  19. hmm… baru tau ni.. ni la gunanya blogger… jalan2 kat blog org cari info… thanks for sharing…

  20. Ajx

    MyNewsHub – Satu perubahan..tak kenal maka tak cinta.dah kenal susah nak lupa..terimakasih atas perkongsian ini.

  21. Pengaruh btl susun atur template dan keseluruhan blog kan liza πŸ™‚

    sy pon rasa senang je bila ke blog liza ni. Clean template. Teratur. Kombinasi warna yg Sejuk mata mandang ( pehhh ayat bodek ). hahaha

  22. Stephan Hilson

    I agree that your news portal is unique. It also looked very impressive because it is neat and organized. Maybe I should check the different articles in MyNewsHub, which includes the latest news. Good luck with your blog and thanks for sharing the insights about the your news portal and freebies.

  23. Pingback: Tersenarai Sebagai Finalis Untuk Memenangi Ipod Touch | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge