Malaysia vs Singapura 2011. Beli Tiket Online

malaysia vs singapura 2011

Malaysia vs Singapura 2011 mesti dapat sambutan kedua negara. Tiket game Malaysia vs Singapura 2011 boleh dibeli online di TicketHotline. Woo!! Malaysia vs Singapura 2011 ni mest havoc jugaklah. Tak sabar!!!

Pada korang yang nak buy tiket game Malaysia vs Singapura 2011 ni, boleh baca maklumat yang saya dapat dari website TicketHotline. Harap dapat bantu korang yang nak beli secara online je lah. Kalau ada Live Streaming game ni, nanti saya update.

Round 2 – Malaysia Vs Singapore
First leg, Singapore: 23rd July (Saturday)
SECOND LEG, STADIUM NASIONAL BUKIT JALIL: 28th July (Thursday)


Time : 8:30pm
Ticket Price:
RM50.00 (Grandstand)
RM30.00 (Open)
RM5.00 (Children below 12 years old)

Tickets redemption dates:
26 July and 27 July – 9 am to 7 pm
28 July – 9 am till half time 28 Julai
Singapore fans:
Tickets redemption at the Blue Door
Malaysian fans:
Tickets redemption at the Red Door

p/s: Untuk buy tiket game Malaysia vs Singapura 23 Julai 2011 ni, korang boleh klik di sini

Tickets redemption dates:

26 July and 27 July – 9 am to 7 pm
28 July – 9 am till half time 28 Julai

Singapore fans:
Tickets redemption at the Blue Door

Malaysian fans:
Tickets redemption at the Red Door

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

16 responses to “Malaysia vs Singapura 2011. Beli Tiket Online

  1. ak x nk beli sbb ak x g, ak duk jauh. haha

  2. Salam.. hehehe.. dah buka dah penjualan tiket.. huhu.. tak sabar rasenye nak tgk perlawanan Malaysia vs singapore ni..

  3. pehh..mahal kemainn..rm30…
    masa malaysia vs chinese taipei aku p hari tuh baru rm20..

  4. tiket aku harga yg rm 5 tu..hahaha..

  5. saya tak minat bola Puan Bee…

  6. perghh, harga grandstand rm50 tu..

  7. aiseh..chelsea menang plak tadi. 1-0..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge