Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia 2014

malaysia vs singapore kelayakan piala dunia

Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia malam ini, jangan lupa tau!!!! Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia ini penting buat kita semua. Jangan lupa tonton Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia malam ini tepat jam 8:45 malam.

Sebelum tu, jangan lupa baca Yasin. Malam Jumaat kot. hahahahaha!! Ok, saja je. Suka hati korang lah nak baca Yasin ke tidak. Eh, salah topik pulak. Yang pasti, Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia malam ni memang saya tunggu-tunggu sangat.

Alamak! Khairul [email protected] Dah Ada Awek Lain Ka?

Saya orang Malaysia kot!!!! Gila ke apa tak sokong Harimau Malaya untuk game Malaysia vs Singapore malam ni. Buka taksub lah, cuma ini salah satu cara saya tunjukkan semangat cintakan negara Malaysia. Salah ke? Tak kan? Katanya, Tiket pun dah habis dijual!!

Good luck untuk pasukan Malaysia untuk game Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia malam ini. Buat yang terbaik!!! Kalahkan Singapura kalau boleh dan mesti boleh punya!!! yay!!! We always support you Harimau Malaya. hehehehe!!!

Ada orang tanya saya ada tak Live Streaming Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia untuk malam ni dekat blog Lizarazak.com ni. InsyaAllah ada, kalau saya jumpa link nanti saya update entry ni. Kalau tak pun, rajinkan lah diri cari TV ok.hahahahaa

Kalau hari tu, Malaysia vs Singapore dan kita kalah dengan Singapura dengan 3-5. Tak apa, mana tahu malam ni Malaysia boleh belasah balik. hahahahahaha!!!! Korang agak-agak berapa score malam ni hah???? Saya nak 3-0 please!!!!!

Ok, jangan lupa game Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia malam ni (28 Julai 2011) 8:45 malam. Selamat maju jaya Harimau Malaya!!!!

p/s: Dah tahu tarikh Melihat Anak Bulan ramadhan 2011 ke belum?

Artikel Berkaitan

 • No Related Posts

9 responses to “Malaysia vs Singapore Kelayakan Piala Dunia 2014

 1. sedang menunggu saat wisel ditiupkan…go! malaysia go!

  jangan leburkan impian peminat bola sepak tanah air…

 2. Sedih….waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

 3. Singa Mengaum

  Apa yang kotor? Awak tengok tak pengadil berpehak kepada Malaysia?

  Berapa kali pemain Malaysia mengasari pemain Singa, tapi takde kad pun. Tapi pemain Singa silap sikit kena kad kuning!

  Awak tengok tak gol awak akibat dari kekeliruan pengadil yang umpama memberi sepakan percuma, dan pemain Singa terdiam!

  Pemain India awak tak ambil endah langsung.

  Awak tengok tak ketika pemain awak jatuh, pemain Singa menendang bola keluar, tetapi pemain awak taknak beri balik bola bila permainan di mulakan.

  Awak tengok tak bila penjaga gawang di kasari, pemmain awak sedikit pun tak kena kad kuning. Kesian sampai kepala dia pusing. Itupun pemain awak tak tendang bola keluar ketika penjaga gawang Izwan memerlukan rawatan.

  Perbezaannya. Pemain Singa matang dan Profesional. Pemain awak hanya jaguh kampungan! Saya kesal Singa nak bermain di M-League. Padahal S-League kita sudah maju hingga ke Asian Champions League – rujuk SAFFC. Tampines Rovers pula telah meraih Asean Club Champion. Siap perkembangan bolasepak Singa menurun bila kembali ke Malaysia Cup.

 4. air mata aku dah habis dah nak nangis nih. waa..

 5. Pingback: Khairul Fahmi Putus Tunang Akhirnya! | Cerita Sensasi

 6. Sila percaturan. Malaysia ramai bintang yang cemerlang dalam Liga M tetapi tidak diserapkan untuk memperkuatkan skuad kebangsaan.

 7. Pingback: Khairul Fahmi Putus Tunang. Khairul Fahmi Nafi Ada Pihak Ketiga | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge