Malaysia vs Arsenal 2011. Ramalan Gol??

Malaysia vs Arsenal 2011
Malaysia vs Arsenal 2011 malam ni kan??? Tak sabarlah pulak! Malaysia vs Arsenal 2011 malam ni mesti havoc macam sebelum ni. Game Malaysia vs Arsenal 2011 ni akan bermula jam 8:45 malam dan yang pastinya korang tengok lah nanti Twitter mesti meriah!!!

Selamat maju jaya untuk kedua pasukan Malaysia dan Arsenal lah yek. Harapnya game Malaysia vs Arsenal 2011 ni, biarlah Malaysia yang kaut!!wakakakaka!!!! Doakan kejayaan Malaysia malam ni sama-sama ok. Mana tahu, ada rezeki menang iye tak???

Perlawanan Malaysia vs Arsenal 2011  ini akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil jam 8.45 malam (13 Julai 2011) iaitu malam ini. So, jangalah merayap kemana-mana kalau korang betul kaki bola. hahahaha!!! Saya join bersorak dekat Twitter boleh lah.heh!!

Saja beri sokongan dekat pasukan Malaysia dalam game Malaysia vs Arsenal 2001 i. Good Luck!!!

Kali terakhir Arsenal datang menentang Malaysia adalah pada 1999 yang mana mereka menewaskan skuad kebangsaan 2-0 hasil jaringan Nicolas Anelka dan Emmanueal Petit (Sumber: En Nakal). Harapnya kali ini, game Malaysia vs Arsenal 2011 akan berpihak pada Malaysia pulak. hehehe!!!

Rasanya, Kak Yanmie akan buat live streaming Malaysia vs Arsenal malam ni. Bolehlah usha blog kak Yanmie ok. hehehe!! So, agak-agak ramalan gol game Malaysia vs Arsenal 2001 malam ni berapa ek???? Teng teng teng!!!!

p/s: Dah baca entry pasal student yang hina lagu negaraku tak??? Cam hampagas kan???haih

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

26 responses to “Malaysia vs Arsenal 2011. Ramalan Gol??

  1. Malaysia sedang mendahului dua gol berbalas kosong!

  2. malaysia 1 – arsenal 0 😀

  3. hope so ada live kat blog kak yan
    tkt takda je t
    huuuu

  4. mmg berharap sgt Malaysia tentang habis2an malam ni. kasi Wenger terkejut sket. hehe

  5. aku harap sangat2 Malaysia blh menang.. klau kalah pun, biar 1-0, atau 2-0 je.. harap x kalah teruk.. tapi ak betul2 berharap Malaysia menang… huhu

  6. kalau 1 – 0 pun da cukup bagi KA, daoat uji sejauh mana prestasi pemain kita

  7. asalkan menang itu Malaysia walaupun hanya sepakan penalti…

  8. rasa-rasa ada live streaming tak malam ni

  9. malaysia menang. 2-1. hehe..

  10. mat

    begong…4-o..memalukan

  11. Pingback: Jadual Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  12. 0-4. Ok. Arsenal terer semalam. Nasib baik aje tu. Malaysia kasi chance. Haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge