Jadual Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011

Jadual Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 untuk hari ini dan esok ada di bawah. Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 pun jadilah daripada langsung tak ada. Tapi, kalau Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 ni mestilah tak sehavoc feeling macam tengok siaran live!!!

huwaaa!!!! Alasan tak dapat siarkan siaran langsung perlawanan Malaysia vs Arsenal 2011 semalam, katanya syarat penganjur ialah untuk membolehkan siaran langsung dibuat jualan tiket mesti lebih tahap 90 peratus dan syarat ini tidak dapat dipenuhi.

Maka dengan itu, terpaksalah kita menonton Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 sahaja hari ini!!!wakakakakakaka!! Even dah tahu kalah, tapi saya pasti ramai je nak tengok game semalam kan??? Eleh, ngaku please!!! muahahaha.

Kalah menang tu adatlah. Sedih juga bila pasukan kita menang kemain bersorak memuji. Tapi,bila kalah habis kena maki itu ini. Tak baik kot!!! Malaslah nak komen panjang. So, jomlah kita tonton Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011 malam ini dah esok pun ada lagi. Enjoy!!

Jadual Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011

14 Julai (Khamis) : Astro Super Sports (811) – Pukul 9 Malam.

15 Julai (Jumaat) : Astro Arena (801) – Pukul 8.30 Pagi dan 4 Petang.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

14 responses to “Jadual Siaran Tertunda Malaysia vs Arsenal 2011

  1. kecewa sbb xde dlm Astro. jenuh menunggu semalam. harap2 lawan Liverpool nanti ada le kat TV hendaknya.

  2. live kat livescore ja pon semalam..4 bijik
    jgn jumpa singapore nanti down sudah..
    bengap FAM ni time nak road to world cup la dia nak bagi player letih + injured..

  3. saya ni bab bole baca sepintas lalu je Liza…tak ada minat mendalam…

  4. ASTRO Sport takde..
    ASTRO Arena pagi memang takde le nak tengok

  5. aku tak kesah sangat bab friendly ni. Tapi masa lawan singapura. Aku nak kita menang. Yehh!

  6. macam tak feel pulak kalo tonton sbb dah tau keputusan, fuh~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge