Jadual Berbuka Puasa dan Waktu Imsak Tahun 1432H/2011M

Jadual Berbuka Puasa dan Waktu Imsak Tahun 1432H/2011M dah dikeluarkan. Jadual berbuka puasa bagi Negeri Johor saya akan sertakan tapi jadual berbuka puasa bagi negeri-negeri lain, korang boleh check sendiri dekat blog Andyhowtt

Rasanya banyak sumber korang boleh dapat jadual berbuka puasa ni sempena puasa Ramadhan 2011. Cuma, pandai-pandai lah search keyword tu. hahahahaha!!!! Jangan tersalah check masa berbuka puasa pulak. heh!

Oklah, sebelum check jadual berbuka puasa ni, korang boleh boleh baca info berkenaan tarikh melihat anak bulan Ramadhan 2011 dan siapa-siapa yang rasa sangkat sangkut lagi bab baca niat puasa Ramadhan, boleh baca dekat entry ni. hehehehe. Baca tips untuk mereka yang terpaksa ambil ubat masa bulan puasa ni di sini. Selamat berpuasa semua!!

Jadual Berbuka Puasa Bagi Negeri Johor

jadual berbuka puasa

jadual berbuka puasa

jadual berbuka puasa

jadual berbuka puasa

Jadual Berbuka Puasa bagi negeri-negeri lain korang boleh check di sini ok.

Artikel Popular

  • No Related Posts

13 Comments

  1. selamat berpuasa cik liza :D

  2. afiq aiman says:

    org2 Johor kalau nak buka puasa atau nak sahur boleh buka lizarazak.com noh hehe. terima kasih tuan pemilik blog sebab susah payah sediakan semua ni ;)

  3. zuan says:

    makin awl la pulak ek

  4. titan says:

    hehe..semoga berpuaa penuh tahun ye cik liza oii.. :)

  5. pharmalif says:

    Selamat Berpuasa Cik Liza :)

  6. pharmalif says:

    Ada peringatan untuk disharekan bersama.

  7. bagus benar artikel dan idea seperti ini.

    kami dari unit terapi madu sidir ucapkan selamat berbahgia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge