(Video) Cinta Muka Buku by Najwa Latif

Lagu Cinta Muka Buku ni bestnya lirik dia!!!! Simple but nice. Lagu Cinta Muka Buku ini nyanyian penyanyi remaja, Najwa Latif dan katanya Lagu Cinta Muka Buku ni ditulis oleh kakak Najwa Latif sendiri. Kan? Kalau tak silaplah ada dengar dekat radio.

Kiranya sekarang tengah angau dengar lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif pulak saya ni hah. hahahahaha!!! This gurl sangat berbakat dalam bidang seni. Memang dah talented. Nyanyi simple, duduk daam bilik, petik guitar, upload dalam youtube pun orang dah boleh aprreciate bakat dia. Tahniah Najwa Latif!!!

Pasangan Gay Wanita Warga Emas Berkahwin

So, maybe ada yang still tak pernah dengar lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif ni. Bolehlah enjoy layan video Najwa nyanyi dekat bawah ni. Saya ada sertakan sekali Lirik lagu. hehehehe!!! Enjoy!!!

Lirik Lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

Artikel Berkaitan

11 responses to “(Video) Cinta Muka Buku by Najwa Latif

  1. memang dari dulu dok usha video klip seat blakang kete kat youtube tu aku dah tahu, budak ni boleh pegi jauh. 😀

  2. kesimpulan cinta di muka buku?

  3. syok ehhh lagu nie. selalu kuar di hot fm skrg 😀

  4. sedap lagu ni.lirik pun bermakna 😀

  5. lagu sedap, confirm jadi mcm yuna, boleh berjaya

  6. Pingback: Official Video Clip Lagu Cinta Muka Buku - Simple But Nice! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  7. Pingback: Cinta Muka Buku Atau Cari Idea Untuk Tulis Buku | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge