1 Word That Describes Your Personality

personality-test

1 Word That Describes Your Personality. Saya, Cool. Yes, itulah personality saya dari dulu. Korang macam mana pulak? Apakata beri 1 Word That Describes Your Personality kat sini. Saja, share dan inilah caranya korang nak tahu character korang.

Bukan senang tau nak describe kan diri sendiri cuma dengan 1 word je. Serious memang susah. Tapi, kita kena ada sifat yakin dalam hidup ni. So, 1 Word That Describes Your Personality is???? Share please. Innocent? Smart? Amazing? atau apa saja tapi harus 1 perkataan sahaja ok. 1 Word. hehehehe!

Nanti, daripada 1 word tu korang boleh pejam mata dan fikir balik kenapa korang describe diri korang macam tu. Why? Mesti ada sebab kan? Ok, saya beri contoh personality saya. Saya pilih Cool kerana itulah diri saya. Bila saya sebut Cool, saya pejam mata dan saya terus teringat perkara ini:-

  • Katakan dalam kelas, tiba-tiba lecturer kata “ok,saya nak buat quiz sekarang. tutup buku.” Reaksi saya mesti macam ni “ok jer. Tak tahu, aku bedal. Janji jawab” heh!!!!!! Jangan tiru please. Tak senonoh betei
  • Ada masa, saya tak selesa dengan cara orang. Memang tak selesa tapi biasanya saya berjaya dan act macam very cool person. Senang cerita ala hipokrit jugaklah.hahahaha!!! Saya bukan jenis yang tak suka, dan nak buat perangai budak-budak nak bermasam muka, tak berbual. Oh, tak. Im not childish dan itu bukan cara saya.
  • Saya boleh berlakon buat muka tak bersalah dengan pak guard/polis even sebenarnya memang terang-terang saya ada buat salah. hahahaha!!! Buat muka cool dan dengan harapan tak ditahan. Thanks pada cikgu sekolah menengah saya dulu. Dia pesan macam ni “Yang penting dalam hidup ni, kena cool dan buat muka yakin” wakakaka!!! Selamat betei
  • Saya ni bukannya jenis kepochi. Tapi,saya bukan pemalu jugak. Biasanya, kalau first time saya jumpa dengan kawan-kawan baru, saya boleh je cool. Even belum pernah jumpa, tapi biasanya saya cepat mesra dengan semua orang unless perangai orang tu campalat. Memang itu lain cerita lah kan. Cool bukan kepoh tau, Kalau kepoh..first time jumpa pun….erk erk…. Sendiri mahu ingat!
  • Ini last. Even saya kena marah dengan mak. Saya biasanya boleh buat muka “bodoh” je. Istilah sopannya cool lah. Saya bukan jenis yang akan menjawab bila mak marah. Sampaikan mak saya buat statement macamni “Liza ni, kalau kena marah dia buat muka slumber je. Macam tak ada apa-apa” hahahaha!! Better diam dan cuba tenangkan diri daripada menjawab dan mendapat dosa melawan cakap mak -..- Cool tak? Cool? hahahaha!!

So, 1 Word That Describes Your Personality please korang!!! Kalau rajin, berikan lah sebab apa. Kalau tak nak pun tak apa. hehehehe.

Artikel Berkaitan

14 responses to “1 Word That Describes Your Personality

  1. relex..(adikbradik tiri ngan cool tu =p)
    sbb aku ckp aku jenis tu.
    1.esok nak exam..leh lagi layan fb,game sgala bagai..nasib baik paper aku tak fail..lulus ngn gemilang walaupun tak cemerlang..
    2.bile bebudak lain dok kutuk2 budak lain..aku xamek posing pon.membe aku begang bile aku wak bodoh pasal topik kutuki yg dibincang tu..rilek suda..xyah kepochi..
    3.muke rilex bile kene tahan ngn abg polis..padahal dlm hati..gelabah nak mati..ohoi

    • hahahahaha!!kite sama lah pjah!! lebey kurang je ngan aku kot. part kena tahan polis tu mmg pun, eksi macam cool je tapi dalam hati macam nak pecah jantunggg gelabah ayam.hahahaha

  2. Hihihihi….
    satu perkataan nak describe diri saya bukan senang. 🙂
    Tak tahu nak pilih perkataan apa buat masa ni.

  3. Alasan kenapa saya pilih kreatif
    1. saya suka sesuatu yang baru
    2. Saya suka berfikir
    3. Saya suka memasak resepi yang tak pernah orang buat contohnya telur hancur masak tomyam tumis..hehehe
    4. Saya suka seni muzik,puisi dan masakan…keduanya berkaitan dengan kreatif
    5. Saya sukaca cara berfikir manusia yang boleh membantu kehidupan manusia supaya lebih cekap..\
    6. Saya suka cari jalan jalan baru untuk ke sesuatu tempat berbanding jalan yang sama sahaja….

    • eh tak perasan dah ade tulis sebab2 rupenyer.hehehehe!! hmm, no wonder boleh jadi cikgu. suka berfikir!!! jap, boleh tanya tak?? lahir bulan berapa ek?

  4. happy person..hehe
    saya suka dengan statemnet last tu..lebih kita diam dari menjawab apa yang ibu kita nasihatkan..saya sayang mak saya..:)

  5. saya pendiam jugak -_-“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge