Zahiril Adzim Dalam Short Film, The Invigilator!

Zahiril Adzim dalam Short Film, The Invigilator! Yay! Kenapa saya baru tahu Zahiril Adzim dalam Short Film, The Invigilator ni?? Macam tak ada pun yang bising-bising cakap Zahiril Adzim dalam Short Film, The Invigilator sebelum ni.

Short Film? Ok, fine.Mungkin sebab short sangat tak macam video Maharaja Lawak jadi tak perlu diwar-war kan. Merajuk!!hahahaha. Ok, ini joke. Sebenarnya, sebelum saya tulis entry “Zahiril Adzim dalam Short Film, The Invigilator!” ni, saya ada buat sedikit research (Please,bloggers pun kena reti-reti buat research before publish apa-apa entry woo. Bahaya). Ada sebab lain. Baca sampai habis entry ni. bahahaha!!

Entry Zahiril Adzim dalam Short Film, The Invigilator! ni sebenarnya diilhamkan (chewah,ayat!!!) oleh blogger TITAN. Beliau ada meletakkan di dalam blog beliau. Lepas tengok short film ni, saya rasa tertarik dan macam ternganga sekejap. Awesome!!! Jadi, haruslah dikongsikan di sini. hehehehe!!!

Siapa yang tak kenal pelakon berbakat besar, Zahiril Adzim kan? Sekarang ni drama beliau yang tengah hangat di pasaran ialah Drama Juvana. Malu sikit please, kalau belum pernah tonton drama Juvana ni woo. hahaha!! WAJIB TONTON drama ni ok.

Ok, apa kata korang layan video Short Film, The Invigilator di bawah dulu. Lepastu, kalau rajin. KALAU RAJIN ya, tak paksa. Boleh tak korang share pendapat korang tentang short film ni. Termasuk lakonan Zahiril Adzim, Cheryl Samad dan juga Tony Eusoff. Juga, apa pendapat korang tentang sinematografi filem ini. Kemudian, last apa yang korang faham tentang film ini. Maksud saya, ending cerita ni macam mana?

So, layan video Short Film, The Invigilator now guys!!! Awesome!!! Hasil kerja anak Malaysia yang pastinya. Arahan Manesh Nesaratnam. *iklan jap: Jangan lupa tonton drama terbaru Kak Erma Fatima, KITAB CINTA ok.

Ok, Filem The Invigilator ini berkisarkan tentang bidang pendidikan dan hubungan keguruan dengan murid-murid yang bermasalah. Sebuah short film yang aku rasa wajib ditonton oleh semua warga guru, terutamanya guru-guru yang sedang menjalani praktikal dan (malangnya) ditempatkan di sebuah sekolah yang rata-ratanya mengalami masalah disiplin (credit to Blogbustas )

Note: Video ini memang baru je dikongsikan oleh pelakon Zahiril Adzim di blognya. Jadi, memang baru sangat. Masih ramai yang belum tahu pasal short film The Invigilator yang hebat ni!!!! Kalau korang rasa video ni bagus untuk dikongsikan, silalah promote. Tolong warwarkan. Promote hasil kerja anak tempatan Malaysia!!!!

SHORT FILM: THE INVIGILATOR

NotaKakiCicak: Cikgu-cikgu, please tonton video ni. huhuhuhu

Artikel Berkaitan

16 responses to “Zahiril Adzim Dalam Short Film, The Invigilator!

  1. Ade member fb -FAZREEN share video nie… memang syiok la short filem…n tak sangka pun ending camtu…sempoi la cikgu tony eusuff tu…hehehehe

  2. Filem pendek buat guru baru percaya bukan…terapkan kepercayaan pada diri sendiri…dulu awal2 saya jadi guru kena buli gak macam tu kelas bising sampai guru lama sound…sebenarnya tak logik kelas bisng time guru sedang dicerap oleh guru lain, rupa-rupanya ada agenda tersembunyi

  3. Pingback: Drama Juvana Ada Tujuan Bukan Drama Kosong!! - Review | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  4. Pingback: Full Download Drama Juvana | Cerita Sensasi

  5. best la video ni
    layan sampai habis

  6. Pingback: The Invigilator | Live | MunzirShafie [dot] Com

  7. ehh..ada plak nama aku ekk..hehe..

  8. Pingback: Jobberies.com Bukan Nak Lawan Jobstreet.com | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  9. jom sume layan THE INVIGILATOR! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge