Ridzuan Richie 3B (Bukan Blogger Biasa)

Ridzuanrichie.com menyambut hari ulangtahun yang ke 3!! Tahniah Ridzuanrichie.com di atas pencapaian setakat ini dan untuk pemilik blog Ridzuanrichie.com tahniah dan selamat maju jaya dan diharapkan terus berjaya!!! * Stylo jugak kadang-kadang buat ucapan ulangtahun macam ni ek?? kehkehkeh*

Ok, disebabkan tak pernah lagi jumpa dengan blogger famous ni. Jadi, saya tak adalah tahu banyak sangat pasal beliau. Tapi, kalau tanya macam mana saya mula “sangkut” jadi pembaca blog Ridzuanrichie.com ni. Bolehlah saya jawab sikit-sikit. hahahaha!!

Mulanya, saya tertarik dengan blog Ridzuanrichie.com ni lepas terjumpa 1 produk beliau iaitu Panduan Cinta . Time tu memang saya dah terjatuh cinta dah dengan cara penyampaian blogger ni. Rasa boleh dijadikan sifu if saya nak buat ebook sendiri. kehkehkeh!! InsyaAllah, 1 day nnti. *Ini impian*

Lepas tu, saya mula “selongkar” entry-entry di blog Ridzuanrichie.com ni. Saya ni cerewet sebenarnya. Kalau nak jatuh cinta dekat blog orang tu susahlah kecuali blog tu betul-betul menepati citarasa saya. hahahahaha!! Ok jujur. Sebab, saya suka memang suka dengan blog yang SIMPLE, KEMAS, PROFFESIONAL.

Ridzuanrichie.com ada semua tu!!!!

Tak percaya, bolehlah try buka blog beliau. Cara beliau susun atur layout blog pun dah cukup buat saya suka dengan blog beliau betei. Simple kan? Tak berserabut sangatlah mata ni memandang.

Ok, apa lagi? Tadi saya ada sebutkan yang Ridzuan ni famous kan?

Kenapa? Hah, try tengok gambar di bawah ni!!! Hello masuk Berita Harian hoi!!! Gila ke apa tak famous. hehehe!!! Ok, rasanya korang mesti dah percaya kan Ridzuan Richie ni seorang blogger yang famous. kehkehkeh!!! Now apa kata tolong saya LIKE gambar untuk tujuan contest ni. Kata comel!! bahahaha *eh, tapi tak paksalah. saya gurau je betei* -..-

Untuk Ridzuan, good luck!!!! Selamat menyambut ulang tahun blog yang ke 3 dan semoga terus berjaya 😉

Credit pic to: Zikrihusaini

p/s: Entry ini adalah sempena Pertandingan Sempena Ulangtahun ke 3 Blog Ridzuan Richie . jom lah join!!! Hadiah duit betei!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

22 responses to “Ridzuan Richie 3B (Bukan Blogger Biasa)

  1. hoho ohsemm..die kn antara blogger hebat 😀

  2. dah pernah jumpa richie ni. memang sempoi habiss!

  3. zik

    bukan calang2 tuh….nama pun dah macam retis… aku baru jumpa di sekali jer…

  4. ohh..budak comel nih? hhehe.. gi la tackle dia liza..hehe..

  5. bagi aku la, kalau nk berjaya jd blogger full time belajar ngn richie..jangan lah dok follow blog2 yg dok gebang pasal duit kt blog tp habuk pun tak dak..

    • aku follow blog yg cite psl duit n ada bukti jer. yg macam ko sebut tu..mmg aku xlayan. bukan apa, adoi buang masa. dulu yelah aku layan tp bila dah lama2 dlm dunia blogging ni rasanya dah ahala tuju sket.hehehe. thanks utk ko gak. ade gak aku blajo n ko tlg aku byk!! thanks

  6. Selalu jadi Silent readers jer kat blog dia… 😀

  7. Pingback: Pertandingan Sempena Ulangtahun Ke-3 RidzuanRichie.com • RidzuanRichie.com

  8. Ehehehe.. thanks laaa review blog cokiaaa akuu…

  9. woow..entri kipas richie kaw2 ni…menang 50-50 ok bebi

  10. aku pun tertarik ke blog dia sejak dia keluarkan ebook panduan cinta dulu 🙂 tapi tak belilah, download yg sample je hehe

  11. ken

    gotta check out his blog 🙂

  12. Pingback: Alhamdulillah, Menang Contest Di RidzuanRichie.com | andyhowtt[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge