Juara Maharaja Lawak 2011: Saya Pilih Sepah!

Juara Maharaja Lawak 2011 akan kita ketahui malam ini. Wah, siapa Juara Maharaja Lawak 2011? Siapa jadi pilihan Korang untuk Juara Maharaja Lawak 2011 ni? Cuba share dekat sini. Saja-saja je!!!! Suka-suka, bukan nak buat apa-apapun.

Kalau saya, saya pilih Sepah untuk jadi Juara Maharaja Lawak 2011 ni. Even Sepah taklah sepopular Jozan, tapi saya rasa lawak diorang konsisten lah setiap minggu. Lagipun, saya suka dengan lawak style Kampung yang diorang selalu buat tu.

Macam lakonan diorang dalam Bujang Sepah Lalalitamplom dulu. Lawak santai!!! Suka suka. So, heharap sangat Sepah akan jadi Juara Maharaja Lawak 2011!!!!! Please Sepah jangan hampakan i!!hahahahahahaha

So, macam mana dengan korang lak? Korang pilih siapa? Mesti ramai yang pilih Jozan kan? Ke ada yang sokong Nabil? Jambu? Cuba cerita!!!!! Kita main teka teki. hehehehe!!!

I vote for SEPAH untk Juara Maharaja Lawak 2011!!!!!!

Artikel Berkaitan

22 responses to “Juara Maharaja Lawak 2011: Saya Pilih Sepah!

  1. ikut pilihan ramai..jozan atau sepah. tapi aku sangat berharap jambu dapat jadi johan walaupun sangat la tipis..

  2. bagi kami semua nya hebat2 belaka, kalau sepah jadi juara pun bagus juga, tapi kalau nabil jadi juara lagi gempak,mana tau dia buat lawak final ni taraf internasionale, ye la peserta solo kan bukan senang cetry yg lain jadi solo agaknya tak gelak sgt kot..:)

  3. Saya pilih Jozan Lizz….
    Hihihihi…. 😀

  4. Mari kita Vote Sepah! 8) 😀

  5. jozan dengan sepah fight no 1 no 2
    jambu dengan nabil fight no 3 no 4
    kita tengok malam ni..live tweet tonight..hahah

  6. Pendapat saya kalau Nabil kalah sekali pun saya tetap hormat dia kerana Nabil adalah peserta pelawak solo yang bertahan berbanding peserta berkumpulan yang lain. Bukan mudah untuk Nabil membuat persembahan stand up comedy kerana seorang diri perlu mencari bahan. Bagi yang berkumpulan banyak kepala dan ketika membuat persembahan boleh feed dan punch ini. Nabil pun banyak membawa ide-ide baru didalam persembahan stand up comedy yang dibawah oleh nya.

  7. meo

    tak dpt tgk lak malam nie. nak kena travel ke perak.
    tp tak pe… leh layan you tube nanti.

    meo pun chop sepah… :p

  8. saya pilih jambu kot…

  9. saya pilih jambu. Jambu!! Apapun tak boleh!

  10. sepah dah menang kan?mesti liza suka sangat ni heheh

  11. Sokong Sepah sbb diorang johor kan. 🙂
    Tp mmg betul, sbb mmg diorang yg menang. Aku respek nabil sbb dia lone ranger dlm final. Dan lastly dia menang paling banyak duit walaupun nombor 3. 150K seorang sahaja, yg Sepah, jozan dan jambu terpaksa share. 🙂

  12. macam nak seronok pula
    layan maharaja lawak.
    tapi semua tu tak kisah siapa menang.
    kita tonton percuma je di youtube.hahaa..

  13. Sepah dah menang, Liza teka betullah

  14. Walaupun Sepah dah menang tetapi hatiku tetap pada Jozan. Miahahhaaha 😛

  15. diorang ni mmg bujang lapok versi moden..
    macam2 idea klua.. mmg terbaek.. they deserved

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge