Hazama Juara Akademi Fantasia 9

Juara Akademi Fantasia 9, maybe ramai yang dah tahu. Hazama Juara Akademi Fantasia 9 dan Lena pula diangkat sebagai Naib Juara Akademi Fantasia 9. Sedihnya Fina hanya menduduki tempat ke 3 dan diikuti Azri tempat keempat.

Congrats untuk Hazama, Juara Akademi Fantasia 9 dan terakhir. Lihat senarai penuh pemenang di bawah dan enjoy single terbaru mereka di sini. Tahniah sekali lagi. *malas nak update panjang-panjang pasal konsert akhir af9. Penat ni sepam timeline Twitter tadi. hahahahaah!!

Erk. No more Akademi Fantasia kan??? yahoooo!!!

Juara Akademi Fantasia 9 : Hazama

Naib Juara Akademi Fantasia 9: Lena

Tempat ke 3 Akademi Fantasia 9: Fina

Tempat ke 4 Akademi Fantasia 9: Azri


Artikel Berkaitan

Posted in Artikel, Review

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Permalink 3 Comments

3 responses to “Hazama Juara Akademi Fantasia 9

  1. Tahniah kepada Hazama.
    Bukan senang nak menang tu. 🙂

  2. nasib baik yang menang tu hazama..
    kenal la jugak…

    sebut nama yang lain-lain tu memang tak kenal pon.. muka pon tak cam.. nampak sangat tak follow AF tahun nie.

  3. Tahniah la kepada Liza, eh silap, tahniah kepada Hazama, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge