(Gambar Eksklusif) Siti Saleha Pelakon Drama Nora Elena

Siti Saleha Pelakon Drama Nora Elena nampaknya makin menjadi perhatian ramai.  Siti Saleha berjaya bawa watak Nora Elena dengan baik. Even saya bukan pengikut setia drama Nora Elena tapi ada juga tengok lakonan Siti Saleha ni kadang-kadang.

Memang berkesan. Lemah lembut sungguh dia sebagai Nora Elena. hehehehe!! Berpasangan pula dengan hero kegilaan gadis-gadis, siapa lagi kalau bukan Aaron Aziz. Pergh!! Memang boleh cair.bahahaha!! Ada ciri-ciri lelaki ideal pilihan saya. erk!!!

Kalau bukan sebab Sinetron Cinta Melodi, memang confirm saya pun jadi kaki Nora Elena ni. Tapi, OST Drama Nora Elena ni tak best macam OST Cinta Melodi meh???

Congrats to Siti Saleha!! Mesti ramai yang nak tengok gambar Siti Saleha yang comel ni kan?? Hah, nah!! Sebenarnya ada gambar-gambar lain yang lagi eksklusif tapi korang boleh tengok dekat blog Aku Stress Giler dan kalau nak ambil gambar-gambar tu bagilah kredit dekat izamirridzwan.com dan Andyhowtt

Pelakon Utama Drama Nora Elena- Siti Saleha

nora elena

Pelakon Utama Drama Nora Elena- Siti Saleha

nora elena

Pelakon Utama Drama Nora Elena- Siti Saleha


nora elena

Pelakon Utama Drama Nora Elena- Siti Saleha

nora elena

Artikel Berkaitan

Posted in Review

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Permalink 20 Comments

20 responses to “(Gambar Eksklusif) Siti Saleha Pelakon Drama Nora Elena

  1. Siti Saleha ni adik Sam, baru 19 tahun muka dah mature…

  2. apa bendaa la nora elena nehh

  3. mmg best drama Nora Elena ni. skg ni pon makin saspension plot dia. dah masuk versi kejahatan dah sket. hehe

  4. tak ekslusif.. dah pernah tgk gambar-gambar nie..hihi

    • hahahaha. hebat kau. tapi try klim kat link2 yang aku beri kat atas, ada lagi pic yg lain cuma aku xnak masuk here. agak terbukak sikit pic2 tu -..-

  5. hehe..gigi kapak dia comel. haha..

  6. cikgu zakiah x da ka?
    cikgu zakiah lagi ayu

  7. Hurmm….lepas nie tunjuk lak gambar blogger cik liza yang eksklusif lak yea…. 😉

  8. Milik siapakah gadis ini ,cewahh macam lagu lak hehehe

  9. kak tolong!!! saya dah cair ni…
    .

  10. Pingback: Babak Romantik dalam Nora Elena | nurizspace

  11. cute je tengok dia senyum tak nampak gigi 🙂 tak sangka dia adik sam. nampaknya 3 beradik dah jadi artis

  12. tasnin

    ihhhhhh.cantiknya nora elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge