Download Video Maharaja Lawak Complete 13 Minggu

Download Video Maharaja Lawak Complete 13 Minggu sementara owner yang upload video ni tak buang lagi. Download Video Maharaja Lawak kalau rasa nak gelak sakan lagi. Saya tengah download Video Maharaja Lawak ni.hahahaha!!!

Enjoy lah ya!!! Saya tak janjilah sampai bila link ni boleh guna. Rasanya tak lama kot. So, cepat-cepatlah kalau nak download video Maharaja lawak Complete 13 Minggu ni. Tak sempat, tak tahu.hahahahaha!!!

Download Video Maharaja Lawak Complete 13 Minggu

Untuk menonton semula Video Maharaja Lawak yang lepas-lepas, bolehlah jugak. Video youtube. Link dekat atas ni, korang boleh download and simpan terus buat perkasan dalam komputer.hahahaha! Sekarang ni, semua dok buat lawak Sepah. Semputtttttt!!!!!!!

Artikel Berkaitan

10 responses to “Download Video Maharaja Lawak Complete 13 Minggu

  1. Thanks for sharing 🙂

  2. berhati-hati di jalan raya.. hehe.. harap2 paham.. :p

  3. Banyak gila ni Lizz.
    terima kasih kerana berkongsi. 🙂

  4. Haha..bala ni, bala..

    Nasihat aku. Buang link tu. AKu takut kantoi aje nanti. Kalau tak pun, ko linkkan ke blog mana yang ko ambil link-link download tu..jangan list macam ni. Bahaya wehh..

    • sebenarnya aku xtau sebab ape yg ko kata bala tu,tp sebab aku tau korang ni lagi otai dr aku bab2 ni,jadi aku ikut jelah nasihat kot. nanti aku belajo nape aku xleh wat camni.ekekeke!! thanks titan!! aku edit now

      • bukan masalah otai ke apa ke..

        sebab dah ada orang kena saman sebab kes macam ni. Orang kita lagi tu.. Kalau ko sekadar bagi link orang yang kongsikan benda tu tak apa..tapi jangan ko tepek link2 download kat situ..tak kisahlah ko yang upload atau tidak..tapi kalau dah terkena..nangis woo..

        bukan tak boleh buat. Boleh aje. Tapi risiko tanggung sendiri la. Hehe..Tapi kalau kena saman..masa tu sakit kepala gak dibuatnya. bukan ribu-ribu..kena ratus ribu. haa, sape nak jawab..haha..

        Tapi kalau ko nak letak gak..terpulang. aku rasa Astro baik hati dengan ko. haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge