Cabaran Menguji Kemahiran Berblog oleh Denaihati

Sahut cabaran menguji kemahiran berblog oleh Denaihati, jadi saya pun join. Aktiviti macam ni memang saya suka. Perkara ni bukan semata-mata nak kejar trafik ke apa. Ini semua ilmu ya kawan-kawan. Lagipun, saya dapat 2 manfaat daripada aktiviti Cabaran Menguji Kemahiran Berblog ni.

Pertama, saya nak tambah ilmu untuk SEO, tapi nampaknya belum cukup mahir lagilah. Nanti boleh tengok pageviews untuk entry Israk Mikraj saya. Masih sikit pageviews nya. Tak apa, boleh belajar lagi. Kedua, mestilah dengan tujuan untuk menyebarkan kisah Israk Mikraj untuk semua.

Muslim dan non-muslim pun boleh baca. Itu je yang saya boleh tolong. huhuhu. Ok, bawah ni screenshot yang saya ambil daripada Google Analytics yang baru je saya guna untuk tujuan aktiviti ni.hahahahaha!!! Thanks bro Denaihati untuk aktiviti macam ni. Tahniah!

israk mikraj

Artikel Berkaitan

29 responses to “Cabaran Menguji Kemahiran Berblog oleh Denaihati

  1. Tak sempat nak join .. 😀

  2. wah hebat2. yg penting jgn tgk pada kehebatan kemasukan trafik je, tp tgk pada amal yg kita boleh kongsikan dgn ilmu psl israk mikraj tu pada 164 org yg bc entry tu 🙂

  3. Semoga berjaya 🙂 Lagi pun lizarazak punya SEO pun mesra kan 🙂

  4. boleh tahan tu
    aku plak tak sempat nak buat,cuma dapat publish entri je tentang iskrak mikraj

  5. zik

    syukran2.. semoga ianya bermanfaat untuk kita semua… perkongsian tentang ilmu2 kerohanian memang tak ramai yang sanggup buat..berbanding dengan cerita2 duniawi yang kadang2 laju sangat menaipnya…

  6. hoho..kira banyak la tu. aku malas masuk. nanti aku menang, ko marah aku lagi..

  7. aiseh..terlepas peluang nak join

  8. nak gak buat nieh
    ilmu tu
    sebarkan
    hik 🙂

  9. mantap..saya pun nak belajar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge