(Gambar) Salma Juara Mentor 5

salma-mentor-5

Juara Mentor 5 malam ni dirangkul oleh Salma, protege Erra Fazira. Juara Mentor 5 kali ni, pada saya memang patutlah dimenangi oleh Salma. Tahniah, Juara Mentor 5 kita!!!! Salma, you memang layak lah!!!!! Awesome performance kot malam tadi.

Orang tak ada seni je yang kata Juara Mentor 5 kita ni, nyanyi tak best. hahahaha! Actually, Kalau sayalah yang jadi juri pun memang akan pilih Salma. Memang agak menjerit sikit suara Salma ni tapi for me protege Erra Fazira ni ada vokal yang mantap.

iqa-mentor-5

Ada gaya Celine Dion pun yek jugak. Ok, ini melampau. Tahniah buat Salma. Walaupun, dia sendiri mengaku dirinya tak adalah secantik mana tapi see, bakat dia melebihi daripada apa yang dia fikirkan itu. Rezeki masing-masing. Tengok jelah macam Juara Mentor 4 dulu. Tak kacak mana jugak kan?

Apa-apapun, tahniah Juara Mentor 5 kali ini iaitu Salma dan mentornya yang sangat terkenal lah kan. Erra Fazira babe. Siapa tak kenal???? Tahniah sekali lagi.

shiha-mentor-5

Untuk Iqa dan Shiha iaitu protege kepada Edry (KRU) dan Dato’ Sharifah Aini. Janganlah bersedih. Sebenarnya, korang pun sama-sama hebat malam tadi!! Awesome! Kalau saya jadi juri pun, memang sakit kepala nak pilih yang mana satu.hahahaha!!!

Cuma bukan rezeki nak jadi Juara Mentor 5 je.

KEPUTUSAN PENUH MENTOR MUSIM KE 5

Salma – Juara Mentor 5 mendapat 85 Markah
Shiha – Naib Juara Mentor 5 mendapat 63 Markah
Iqa – Tempah ke 3 mendapat 56 Markah

Sumber: Kak Yanmie

Kredit gambar: TV3

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “(Gambar) Salma Juara Mentor 5

  1. dia yang nyanyi lagu kisah hati tadi eh?

  2. baju iqa tak berapa lawo an?

  3. Azmir kata Salma ni boleh naik sampai peringkat antarabangsa

  4. tak tengok mentor. Balik kampung. hehe..

  5. Tahniah kepada mentor dan protegenya…. 😉
    Tunjuk ajarku sifu?

  6. tak tengor final mentor tapi tv terpasang je so dengar gak la sore salma nyanyi lagu beyonce. perhhh menjerit pon ye tapi ala datio siti dulu pon jerit gak. lama2 dah terer kontrol masuk kelas vokal etc, ok le ye tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge