Video Maharaja Lawak Minggu Ke 4 Pilihan Saya!

Maharaja Lawak ni sebenarnya best tahu!!!! hahahaha!! Penat gelak. Terhibur tengok Maharaja Lawak setiap Jumaat sekarang ni. Perserta Maharaja Lawak tu semua kita dah kenal cuma nama pun lawak kan? Kadang-kadang menjadi, kadang-kadang tak jadi langsung!!!hehehehe.

Untuk Maharaja Lawak minggu ke 4 ni, pilihan saya cuma 4 sahaja!!! hahahaha!!! Saya pilih Jozan, Sepah, Nabil dan Jambu. Yang lain tu so so saja kot lawak diorang. Minggu lepas lagi terhibur sebenarnya. Tapi tak apa lah. Layan!!!! So, dekat bawah ni saya just letakkan video lawak-lawak terpilih saja untuk minggu ni. kikikiki!!!

Kamon, Kenapa Amir tak terkeluar? -..-

Artikel Berkaitan

15 responses to “Video Maharaja Lawak Minggu Ke 4 Pilihan Saya!

  1. hoho, jambu memang best malam tadi. Hehe..

  2. jangan tanya kenapa amir tak terkeluar.. tanya kenapa amir tak nak tarik diri.. adehh dia patut tarik diri ar.. kalau nak tunggu keluar sebab undian memang tak ar sebab dia akan jadi juara maharaja lawak..

    bayangkan seluruh rakyat kelantan bersatu padu vote amir tu.. bukan tatau orang kelantan ni memang terkenal dengan semangat kelantannya yang tersendiri.. mesti diorang support orang yang senegeri dengan diorang.. ermm.. tak dapek eden nak nolongnyo..
    .

    • hahahaha!tak terfikir pulak yang ni. ntah, xsure lak tapi maybe jugak. maybe sedare2 die yg vote kot. kalau ikut logik,dah lama dia terkeluar!!!! kesian peserta lain yang lagi best plak yg terkeluar woo

  3. kami pun sokong yang 4 group tu ,kalau salah sorang menang pun takpe..
    mmg bole release tension tgk maharaja lawak ni..

  4. 4 orang ni memang terbaik… jambu dialog sket, tapi pecah perut dibuatnya… hehehe… mantap2…

  5. Jambu mmg the best. serius pecah perut aku tgk video kol 3pg td. dari awl sampai habis gelak. ni baru lah maharaja. kipit up bro

  6. sepah terbaik…. thumbs up!!

  7. bagi aku, idea yang paling best nabil.. tapi yang paling lawak yang jambu tue.. hahahaha, takleh tahan aku yang gemuk tue jadi pompuan.. ‘pakcik, cancel cendol!’

  8. memang tak boleh blah la jambu. dari awal sampai habis, gelak aje saya..

  9. vote for sepah & jambu! =)

  10. Jambu terbaeklah kali ni hehe. sanggup Yus menjambukan wajahnya semata2 untuk persembahan kali ni

  11. Pingback: DEBAT PERDANA UBM: Sikap Mengipas Blogger Otai | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  12. Pingback: Maharaja Lawak Minggu Ke 5 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge