Im Back!!!

Alhamdulilah. Dah selamat pulang ke tanah air tercinta semalam. Syukur dah selamat menunaikan umrah. Thanks siapa-siapa yang rajin mendoakan me and family. hehehehe. Thanks jugak rajin komen here. Tapi belum sempat nak reply lagi. banyak sangat komen nak kena filter dulu. hohohoho.

Will update this blog later ok. *buat gaya macam artis sekali sekali tak apa kan??? * hahahahaha!!!

Comel jugak kalau update short macam ni ek???wakakakaka!!!! Ok, nanti story and will update pics here. *kalau rajin* -..-

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

34 responses to “Im Back!!!

  1. Welcome back. ! 😀

  2. selamat kembali dgn energy yg baru 🙂

  3. hai lizz..Alhamdulillah ko da selamat sampai ke tanah air…mesti seronok kat kat sana..nak jugak tau ni story ko n family kat sana hee..

  4. sila rajinkan diri untuk update, huhuhu 😛

  5. meo

    horey, im your greatest kipas (fan)

  6. Selamat kembali..
    sesekali baca update ringkas macam ni okey juga 🙂

  7. Alhamdullillah.. selamat kembali.. sure banyak cerita nak diceritakan kan? hehe

  8. syukur kembali dengan selamat

  9. hehe, welcome back jugak.. walopon aku tatau pun ape yang terjadi kat sini.. takpelah, nak tinggalkan jejak jugak.. hahaha

  10. selamat kembali cik liza nyer….wahai cik liza bilakah cik liza nak tunaikan fardu haji ? heheh..umrah pun ok gak tapi kalau boleh fardu haji lagi bagus,

    p/s : aku tengah collect uit nak tunaikan haji nie…huhuuuhu entah bila nak cukup

    • of course nak pergi haji tapi 1 duit belum cukup.2, amal ibadat macam sikit sangat.tapi,kalau dah sampai seru,Allah dah jemput insyaAllah..nak pergi!!!hehehehe.

  11. welcome back…
    semoga ada perubahan 🙂

  12. selamat pulang, semoga anda diberkati Allah

  13. owh, pergi umrah rupanya. alhamdulillah 🙂 mesti seronok kat sana

  14. wah… baru pulang umrah ya???? selamat ya???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge