Dramatic New Video of Japan Tsunami

Dramatic New Video of Japan Tsunami. Sumpah,tak tahu nak tulis apa. Cuma terkedu and nak share je dengan korang dekat sini. huhuhuhu. Takziah pada semua keluarga mangsa Tsunami Japan baru-baru ni. Kita patut beringat.huwaaaa!!!! Takut!!!

Credit t0: Yahoo

Artikel Berkaitan

9 responses to “Dramatic New Video of Japan Tsunami

  1. Dahsyatnya… bersyukur kerana tinggal di negara ini, kerana terlindung dari banyak perkara seperti lingkaran gunung berapi dan lain-lain lagi.

  2. soooo scary..tak sampai dua minit habis setel sebijik kampung..
    kalau ada translation lagi sedap tengok

    • terkedu tahu semalam tengok video ni. perasan tak ada sorang tu dok tunggu je kat tepi umah padahal kalau die lari…insyaAllah die selamat.adoi.kesian

  3. semua itu ada hikmahnya kenapa terjadinya tsunami di sana..
    harap kita dapat menjadikannya iktibar,, Apabila Allah SWT berkehendak maka jadilah ia..

  4. Pingback: Dalam kelembutan boleh membinasakan | Eizil.com

  5. alhamdulillah kat M’sia takde lagi bencana camnie, dan aku pun sekarang sihat.. syukur2.. tapi wajarlaa video camni jadik pengajaran buat kita, bahawa hidop tue tak lama.. hehe, kena selalu ingat mati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge