Borak Santai: Anda Tanya, Saya Jawab

Apa kata kita buat kerja tak berfaedah sikit hari Sabtu macam ni. hahahaha!!! Kita main borak-borak santai habis-habisan. Yelah, selalu sangat saya tulis entry ala-ala serious mee maggi kan? Hari ni tak nak lah. Tukar style menulis sesekali pun ok. muahahaha!!!

Macam ni. Senang je. Kali ni, saya beri peluang pada korang yang nak tanya apa-apa pada saya. Tanya je apa-apa. Kalau nak lah, saya tak paksa pun!!! Cuma, kalau boleh jangan tanya soalan berbaur lucah, kurang tahap sopan or yang sewaktu dengannya. bahahaha!!!! Ini blog suci bersih woo.

Terpulanglah nak tanya apa. Personal ke, hal blogging ke, hal blogger yang dah macam artis lah, hal twitter ke, nak tanya itu ini.. up to you!!!! Kalau saya rasa, macam ok nak jawab…then saya jawablah. Kalau rasa macam kurang sesuai nak jawab, saya diam macam batu ok. kuikuikuikui. Ok, silakan kalau ada yang nak join.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

13 responses to “Borak Santai: Anda Tanya, Saya Jawab

  1. macam mana nk jadi sesempoi ko ek…walopon umur kita sebaya..tp aku suke cr ko yg bersahaja gitew aww HAHAHHA jawab2!! ;p

    • hahahahahaha!!!soklan kau….wooo.ntah.aku cuma jadi diri aku sendiri je. lantaklah dengan sape pun. dia org besar ke apa ke, dia artis ke bukan, as long as aku rase aku tahu aku tak rude…aku belasah je jadi diri sendiri. aku tak suker nak paksa2 diri aku jadi orang lain just to make sure org lain nampak aku perfect. malas. menyusahkan!!!hehehehe. bile aku jd diri sendiri, org suke ke tak…aku xperlu fikir. maybe cara tak langsung org nmpk sempoi kot.kot lah!!!

  2. Wan

    prinsip hidup anda?
    pernah sampai perlis?

    • prinsip hidup: jadi diri sendiri, dapatkan restu orang tua untuk apa saja yang kita lakukan dalam hidup ni and hargai orang yang tahu hargai kita šŸ˜‰

      perlis?pernah.masa nak pi langkawi.tapi kat bus stop yang dekat ngan jeti tu jelah.hehehehe

  3. meo

    nk melukis kat blog nie boleh?

  4. Salam Liza,

    Apa pendapat anda tentang fesyen bertudung zaman sekarang !

    • salam mekar,

      sorry kalau jawab ni ada wat org lain tersinggung tapi sy jenis jujur.hohohoho. fesyen kelam kabut. sikit sebanyak, buat sy fikir 4 ,5 kali..sebenarnyer bertudung ni btol2 ikut islam or sebab apa? -..-

      *dah lah saya ni baru je konon2 nak lekat dengan tudung..tapi…sikit sbyk fenonema tudung kelam kabut ni…memngacau iman.weird.hmmm

  5. dah jadi macam formspring lak hehe.

    soalan saya, pandai bawak motor tak? kalau pandai, motor apa yang anda pernah bawak sebelum ni hehe

  6. well
    *dah lah saya ni baru je konon2 nak lekat dengan tudung..tapiā€¦sikit sbyk fenonema tudung kelam kabut niā€¦memngacau iman.weird.hmmm

    thanks
    SuzaƂĀ“s last blog post ..“Apps for Development” – in or create successful career

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge