Najwa Latif Boleh Jadi Macam Yuna Tak?? (Video)

Najwa Latif  boleh jadi macam Yuna tak?? Saya rasa macam boleh. Cuma, perlukan support dari orang ramai lah. Najwa Latif ni, mula-mula saya tak kenal pun siapa adik kecil molek ni. First time, adik saya yang beriya cakap lagu-lagu Najwa Latif ni best meletop uols!!!

So, saya pun  paksakan diri jugak dengar lagu-lagu yang Najwa Latif ni dah upload dekat youtube. pergh!!!! Lagu yang saya dengar waktu tu is lagu tip top Kalau berpacaran by Ana Raffali, Sohaimi Mior Hassan dan Altimet tu. 1 je ayat yang keluar daripada mulut saya “Gila best suara kau budak!!!! main gitar giler cara!!!” Hebat wei Najwa Latif ni!!!

Borak banyak pun tak guna, kalau korang tak percaya try dengar lagu-lagu yang saya amik dari Youtube Najwa Latif ni. Ni antara lagu-lagu popular yang dia nyanyikan balik semula termasuk 1 Original song by Najwa Latif sendiri. Carta Hati!!!! Best wei best!!! To Najwa Latif, good luck adik!!!!

Credit to: Blog Najwa Latif

Carta hati (original song) – najwalatif

ost Adamaya-Yang Terindah ( cover )- najwalatif

Kalau berpacaran (cover) – Najwalatif

ost lagenda budak setan (cover) – najwalatif

Artikel Popular

15 Thoughts on “Najwa Latif Boleh Jadi Macam Yuna Tak?? (Video)

  1. lawa kan die, cuba teka siapa :P

    Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

  2. leh tahan suara n rupe der pakej kot..

  3. huhu, comel2, boleh tahan juga suara dia

  4. Hahah Youtube. Sekarang nak jadi popular sangat senang. Ada bakat, rakam, upload, semua orang dapat tengok. Even kat internet je. Senang kan?

    Btw, suara dia boleh tahan la. Agak2 18 tahun matang la kot suara dia. Ngeh3

  5. nice jugak… goodluck ah najwa… tapi cuba cari kelainan… =)

    p/s. eh man theme thesis kau liza

    • itulah.aku pun rasa dia kena cari kelainan dari segi penampilan. theme thesis? tak jadilah letak kat blog ni. aku nak gune untuk blog baru.hehehehe

  6. ct yang 1 on February 23, 2011 at 9:00 pm said:

    ok la..leh bjaya mcm yuna ;p
    *klu najwa latif pakai lengan panjang lagi cantik ;)

    btw, mber tnye camne nk pilih gitar y baik ye? kamsa..

  7. najwa nie orang mana eh?ada bakat lah..sweet je..
    aku skg pon tgh tgk sorang bdk jb nie..
    bakat gak menyanyi…tapi bkn dkt youtube..fb je..

    Roy JB FB dia…

  8. cute, suara leh than .. aku rasa bleh kot .. hihihi ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation