Free Ebook (Facebook, Twitter, Adobe Photoshop and Joomla Guide)

5 Ebook percuma ni saya baru je jumpa just now di web Make Use Of . Actually, banyak lagi ebook yang korang boleh download daripada website ni. Tapi, di sini saya just listkan 5 Ebook percuma yang saya dah download untuk rujukan saya nanti. hehehe! Kalau korang berminat nak tambah ilmu, boleh lah cari Ebook-Ebook percuma di bahagian download . Sharing is caring!!!! Enjoy uolsss!!!

The (Very) Unofficial Facebook Privacy Manual

Twitter: Best Practices and Tips

MakeUseOf Photoshop Guide [Edition 1]

MakeUseOf Photoshop Guide [Edition 2]

The Complete Beginners Guide To Joomla

p/s: (Note: If you’re accessing this page using Google’s Chrome browser please
use the ‘right click -> save link as…’ option to download the guides you want.)

Artikel Berkaitan

7 responses to “Free Ebook (Facebook, Twitter, Adobe Photoshop and Joomla Guide)

  1. Like ebook pasal facebook ngn twitter tu..

    photoshop?dari dulu nak belajar je,tak pandai-pandai gak..kene cari sifu jugak lah.

  2. x pernah pon usha2 joomla .. free ke benda tuu ?

  3. hoho..makaceh2. ebook2 percuma camni memang tak rugi didownload 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge