DDoS Attack. ServerFreak Tetap The Best!

Sedih tau bila tak dapat update blog cap ayam ni. Macam nak menangis je tapi cuba tabah.hahahahaha! Kalau dah gian nak menulis, memang macam ni lah. Yang lawaknya, masa saya busy tak ada masa nak update blog cap ayam ni, tak nak pulak dia problem. Kan?

Hampeh woo!

Semalam, saya semangat dah nak update blog ni tapi tiba-tiba tak boleh nak access pulak. So, sepantas kilatlah saya submit ticket pada ServerFreak. Sedih tau!!!hahahahaha. Ingatkan problem server biasa-biasa je. Sekali, ServerFreak balas macam ni

“Currently the server uswest6 is being hit with a large DDoS attack which has forced the datacenter to null route the server. A null route stops all incoming traffic to the server making it inaccessible to outside visitors. We will continue to monitor this attack to see if it decreases.”

Sakit tau hati macam ni.hehehehehe!!!! Nak nanges, nanti tak macho kan? So, bersabar jelah. Yang bestnya, yang saya memang suka and puji dengan ServerFreak ni..customer servis dia tip top. Dari dulu ok!!! Saya pernah buat review masa ServerFreak settle kan problem blog cap ayam ni yang terkena virus dengki dulu. Kiranya, tak adalah bercakap sorang-sorang kalau ada problem.

Sebenarnya, kita semua boleh faham. Hosting and server ni memang boleh ada masalah. Anytime. Tapi, for me tu bukan soalnya sangat tapi cara layanan dengan customer tu penting. So far, ServerFreak terbaik!!!! So, sesiapa yang rasa ragu-ragu nak pilih ServerFreak ni, udah-udah ler. Bertindak segera!!!hahahaha. Thanks ServerFreak!

p/s: Tahniah untuk semua pemenang Contest Aksi Makan Yanmie.com

Artikel Berkaitan

14 responses to “DDoS Attack. ServerFreak Tetap The Best!

  1. fivio ke … severfreak ke ..

    x reti guna .. nanges ~

    p/s : tahniah sebab menang jugak =)

  2. Memang best! Tapi saya masih setia dengan blogspot walaupun dah bertukar domain sendiri. Sebabnya .. senang nak guna & tak reti wordpress =)

  3. yup tepat sekali.. yang paling penting macam mana dia respon dan handle ticket customer.. so xde la bengang sangat kalau down hohoho

  4. customer first.hehe
    fivio pun terbaik

  5. mcm mana pun terbaek server or hosting tu, security pada blog kene ada juga kan. serverfreak mmg agak biasa didengari namanya, pape pun tahniah, dah x de test2 lagi pasni 😛

    Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

  6. erm… setakat ni xpenah lagi guna serverfreak, saya pakai hosting lain…

    nnt2 bila ada peluang, test pakai serverfreak lak… 🙂

  7. blog esempoi pun host kat serverfreak
    memang best

  8. I’m actually using a different host right now,.. hmm, Can you tell me or add what are the other advantages of ServerFreak? Thanks,..

  9. ummu

    assalamualaikum Liza
    1st time tinggalkan komen di sini
    selalu baca je,malu dgn Liza,:)
    betul,saya setuju dgn serverfreak,
    kalau kita hantar email,atau submit ticket
    cepat2 di balas
    kalau a da masalah,dia nak bantu kita
    takde lah biarkan pelanggan terganga
    sebab salah satu blog saya,saya try dgn serverfreak,ok.
    satu blog lain,nak nanges tak dpaat update blog,macam saya sekarang ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge