Dapat Kekasih Pengotor?

Malangnya kalau dapat kekasih yang pengotor!!!! Kalau boleh, kalaulah ada petua macam mana nak elakkan dapat kekasih pengotor, memang saya akan amalkan setiap hari ok. hahahaha!!! Asalkan tak dapat kekasih hati yang pengotor.

Erk. Macam bagus je kan statement saya. Bajet macam sempurna sangatlah saya ni. hehehe. Nope lah. Cuma, kalau boleh lah..kalauu boleh and ada rezeki, tak naklah dapat kekasih yang pengotor. Terseksa kot nanti seumur hidup kalau ada jodoh dengan dia and kena bersama sampai mati. Haiya!!! Scary meh.

Tapi, alhamdulilah. Setakat ni belum pernah lagi saya bercinta dengan lelaki yang pengotor. Kalau belakang saya tu, tak tahulah kan. Tapi, kalau keluar dengan saya..belum ada lagi yang jenis meludah sana sini melata tempat masa dating. Belum pernah lagi lelaki yang saya kenal pakai baju busuk like 4 hari tak basuh!!!hahahaha. Belum pernah!

So far, tak ada lagi lelaki yang korek lombong masa dengan saya. bahahaha!!! Please eh. Jangan buat depan saya. Lagi satu, ada orang kata. Kalau dah betul nak kahwin tu..biarlah tunjuk perangai sebenar kan? Ok, memang saya setuju tapi agak-agak ar wei. Takkan kentut pun nak buktikan sekali kot!!!!! yucksssss!!!

Pengotor ok. Berpada-padalah kalau yek pun slumber. Tapi, terpulanglah. ikut orang jugak agaknya. Cuma, kalau saya. Maaf. Slumber ada hadnya. Pantang saya, orang buang angin sengaja depan khalayak ramai. Pengotor and sangat kurang sopan!!!!! Kecuali dah tak tahan, tu lain cerita -..-

Kamon. Hidup biar ada sivik. Hmmm, korang macam mana pulak? Pernah ke ada kekasih yang pengotor super?? Kalau bukan kekasih pun tak apalah. Halal je.hahahaha. Janji, beritahu bentuk pengotor tu macam mana. Level sekali.hahahaha!!!!

Selamat berkongsi cerita!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

17 responses to “Dapat Kekasih Pengotor?

  1. kina x pernah ada pakwe yg pengOtOr. al-hamdulillah..

  2. tak der lagi la jumpa yang pengotor ni…jap nak ingat. Hmmmm..tak der!! hehe…pengotor mungkin seseorang tu boleh cover lagi. macam mana pulak dengan selekeh. selekeh tu boleh dikategorikan pengotor juga? contoh, kuar ngan rambut serabai macam tak mandi..

  3. bersih kan separuh dari iman..hu3

  4. aiseh,terasa lak aku

    rambut aku memang serabai

    haha

  5. kami xpengotor kowt…
    😀

  6. kekasih saya pembersih. sekian 😀

  7. wah…kalau jenis tak pengotor,suci je dari jauh nak ke?tapi dalam hati ada debu…kaki perempuan ce mana lak?ce cite..ce cite..hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge