Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Akhirnya!!! Sempat jugak saya join Contest Aksi Makan Yanmieonline ni. Terpaksa tangguhkan sebab bandwidth blog ni dah nazak.hehehe! Oklah, Contest Aksi Makan Yanmieonline ni simpla sangat-sangat tapi yang best nya. Hadiah gempak!!! For me gempak lah. Nak tahu kenapa? Ok, meh tengok senarai hadiah yang bakal dimenangi KALAU saya menang.bahahaha!!! KALAU ok -..-

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

Webspace : 10 GB
Data Transfer : 50 GB monthly
Email : Unlimited
MYSQL : Unlimited
Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
99.9% Uptime & 24/7 Support
Harga : RM150.00
2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

Webspace : 6GB
Data Transfer : 40G
Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
99.9% Uptime & 24/7 Support
Harga : RM100.00
3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

Webspace : 1GB RAID
Data Transfer : 10 GB sebulan
Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
Addon Domain : 1 domain
Control Panel : Cpanel
Lokasi Server : US Datacenter
99.9% Uptime & 24/7 Support
Harga : RM65.00
Updated!

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00

2nd Prize : Topup RM30.00

3rd Prize : Topup RM20

(copy paste yek dari blog kak Yan)

Cerita pasal gambar Aksi Makan

– ok.sebenarnya gambar ni diambil oleh adik saya. hahaha! Model dalam gambar yang tengah makan tu pulak is Izzat. Anak saudara saya. Budak ni memang selalu jadi model. Pak cik dia pulak memang suka ambil gambar. So,memang banyaklah gambar-gambar Izzat ni. Alang-alang dah ada koleksi, apa salahnya saya try luck dalam Contest Aksi Makan Yanmieonline kan???hehehehe.

Gambar ni, Izzat tengah suap nasi minyak dekat wedding saudara kami. Love this picture sebab izzat nampak very natural sangat dengan perangai dia.hahahaha!!! Dah lah pakai baju melayu. Awww. Hope menanglah. Tapi,kalau tak menang pun tarahal. Enjoy!!!!
“Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

Artikel Berkaitan

15 responses to “Contest Aksi Makan yanmieonline.com

  1. hadiah menarik sungguh..
    semoga berjaya yer..:)

  2. Salam lizz, wah comelnya anak sedara lizz, duduk dalam apa tu, mcm duduk dlm walker je tp mcm nmpk besar…ehehe

    btw gud luck yea dear 🙂

    • hahahahahahahaa!!!! tak ade nyer walker kak yan. izzat duduk atas kusi biase.kat keje kawen tuh.kalau masuk walker,mahu pecah berderai nanti.hahahaha. maceh kak

  3. Gud luck akak bucuk!!!… semoga berjaya… semoga luck, gud bertuah kak… Amin… Nanti ku semayang hajat supaya mu menanggggg… hohoho

  4. hohoho,comel2.. good luck.

  5. meo

    comelnye… all the best! 😀

  6. good luck..jomlah join contest akak pulak

  7. Pingback: DDoS attack. ServerFreak Tetap The Best! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  8. Pingback: Contest Aksi Makan Closed! - Good Luck! | yanmieonline.com

  9. Pingback: Contest Aksi Makan yanmieonline.com | yanmieonline.com

  10. Salam lizz, wah comelnya anak sedara lizz, duduk dalam apa tu, mcm duduk dlm walker je tp mcm nmpk besa
    Suza´s last blog post ..Windows 10 has been changed to what we actually know.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge