Cerekarama – Ampunkan Aku

Cerekarama Ampunkan Aku semalam memang terbaik dari ladanglah. Menyentuh jiwa jugaklah. Telemovie Ampunkan Aku aku ni, pada saya sarat dengan mesej yang bagus untuk kita semua. Telemovie Ampunkan Aku ni, berjaya buat penonton “terasa” macam mana sengsaranya anak-anak luar nikah yang membesar dengan penghinaan selama ni. Bagus ok!!!

Semalam, dekat Twitter memang overall and rasanya semua orang yang menonton telemovie Ampunkan Aku ni, beri feedback yang positif! Termasuk saya. bahahaha!!! Mula-mula tak nak tengok tapi sebab jalan ceritanya agak bagus. So, saya tercanguk lah sampai habis. hahahaha!!! Well done untuk produksi Sheila Rusly!!

Saya sertakan dekat sini sinopsis telemovie Ampunkan Aku dan link untuk korang yang terlepas menonton drama ni ok. Tengoklah. Tak rugi. Kagum ok dengan acting Sheila Rusly!!!! Hebat!!!! Rasanya telemovie ni layak masuk Aanugerah Skrin

Sinopsis Ampunkan Aku

Cerita ni mengisahkan tentang Latifah, seorang wanita yang dibenci oleh mertuanya…membuka satu pusat perlindungan bagi gadis-gadis yang aniaya, terutama yang mengandungkan anak luar nikah. Pusat perlindungan tersebut adalah KEWAJA.

Latifah dan Azri berpisah atas kehendak Puan Azimah yang menganggap Latifah jijik kerna beliau anak luar nikah. Yang menjadi mangsa keadaan, anaknya…Khalisah yang tidak mendapat kasih sayang seorang ibu.
Khalisah, akhirnya pergi ke KEWAJA untuk menyelami apa yg dirasai oleh ibunya, dan mencuri baca diary ibunya. Kisah menyayat hati, apabila Khalisah membawa papanya, Azri iaitu lakonan Zamarul Hisham ke KEWAJA untuk menemukan mereka.

Sheila Rusly,Zamarul Hisham, Fauziah Nawi, Zila Bakarin, Fezrul Khan, Mak Engku dan Erin Malek,Melia Aimiellia, Falisha Rossley, Farah, Zulyda Fatiha dan Zahera.

Download link Ampunkan Aku


Hotfile
http://hotfile.com/dl/104197024/11ab52f/Ampunkan.Daku.2011.SDTV.DiMENSi.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/104197063/c70b9b4/Ampunkan.Daku.2011.SDTV.DiMENSi.part2.rar.html

Fileserve
http://www.fileserve.com/file/Gk86Dbu
http://www.fileserve.com/file/S5v8g7y

Full credit to : Dimensi2u.net

Artikel Berkaitan

15 responses to “Cerekarama – Ampunkan Aku

  1. yaaa betul!

    Ai pun tersentuh tengok cerita tu malam tadi

  2. Kerja malam tak dapat nak tengok. nak download malas la plak… tapi dari iklan citer ni tak sedih sangat kan. pengajaran la kot mahal. kan? agakan saya jer la. hehe

    tak leh tengok citer sedih2. mesti rasa nak nagis..huhu

  3. klo review ni mesti best
    link mediafire x da ka?

  4. ooo baca my tweet gak semalam??

    yea Sheila Rusley acting mmg Class semalam !!!

    mcm xcaya, i rasa mcm semalam dia belaku jadi org paling jahat dgn zalim, hari ni jadi seorang mak n ustazah yg baik sgt2 !!!

    cite ni mmg best semalam !

    i was shocked.. Erin Malek pun not bad bila berlakon, it seems ramai pelakon kanak2 bila mereka remaja mereka dapat berlakon dgn elok !!!

  5. yes!!!!mmg terkejut sgt tgk acting sheila smlm.spnjg cite tu,mmg puji die jer hokey.kikikiki

    jln cite mantap.2 jam tp padat kan??woooo…hebat!!!and yes smlm terperasan gak ur tweet.semue puji sheila kan???hehehe. erin tu berbakat sgt.real lakonan die now

  6. aidasue

    See. aku visit blog kau liza. :8)

  7. sedih tengok cerita nie semalam .. wajib download nie ! =)

  8. hmmm… mmg best.. korang tau x tajuk lagu masa akhir rancangan tu… suka laaa nk salin lirik laaa.. kalo sesapa dh ade lirik lagu tu share la ek…

    tq.

  9. Pingback: SINOPSIS CEREKARAMA DIBAH LORI | Lizarazak - Blogging Itu Seni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge