Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger

Entry ni, sebagai menjawab persoalan yang diajukan oleh Bro Framestone di dalam entry baru beliau. So, entry ni akan ditulis secara ringkas tapi padat ke tak padat tu pandai-pandai koranglah judge.bahahahha!!! Soalannya “Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger“. dan jawapannya adalah..teng teng teng..

1. Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger, disebabkan saya blogger dan berblogging sebab saya memang hantu menulis. Jadi, idea menulis tu sangat penting even dalam percintaan.hahahaha!!! So, kalau ditakdirkan saya akan terjatuh cinta dengan blogger..makanya senang hidup! Saya boleh share idea blogging dengan si dia. ehem πŸ˜‰

2. Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger, bila saya blogger dan si dia pun blogger. Pasti ada kelebihannya bila part topik apa nak dibincangkan masa dating nanti. hehehehe!! Seriously, saya orang yang suka sangat dengan pasangan yang boleh diajak berdiskusi. Lagi-lagi bila topik tu ada related each other lagilah senang. Tak payah nak buat muka bosan tak faham.hahahaha!!

3. Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger, boleh pergi gathering blogger bersama-sama dan kalau rasa nak comel bolehlah pakai baju couple together-gether (opsss, sorry perosak bahasa). Sure nampak cute tapi kalau couple dengan saya tak payah cute sangat. Saya sempoi. wahahahaha!!!

4. Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger, macam Bro Framestone tulis. Β Kisah cinta kami maybe jadi bualan orang ramai. Well, blogger babe. Lagi-lagi kalau dedua blogger. Dan, well jugak. Blogger ni kebanyakkannnya suka amik tahu hal percintaan blogger lain. opsss. terasa? Tak apa, sebab saya pun terasa jugak.lalalalala.

5. Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger, ehem ehem yang ni kalau jadi syok gak ni. Dapat sponsor daripada blogger-blogger lain untuk taja perkahwinan kami!!bahahahahahaha. Mana lah tahu. Iye dak? Cuz sekarang ni, blogger pun dah jadi macam artis. Sponsor uolss.hehehe.

Oklah. 5 cukuplah kot. so, inilah jawapan saya untuk persoalan “Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger” yang diajukan oleh saudari Eva Natasha

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

42 responses to “Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger

  1. Pingback: Apa Yang Bestnya Bercinta Dengan Blogger | Bro Framestone

  2. dalam banyak2 tue.. kenapa bro rase semacam tang sponsor hadiah tue…

    bagi hadaih hosting or banner kahwin tempek kat blog ok x

  3. hihiks !

    juge mengimpikan bl0gger sbg suami =)

  4. hehe.. point yang sangat menarik.. ! πŸ˜€

  5. biasa blogger pompuan rmi peminat..bahaya kot :p

  6. aku tgh single..xnk kt aku ke?

  7. Assalamualaikum Kakanda Liza Razak yang berada di Johor.
    Apa yang best bercinta dengan blogger ek?, actually i bercinta dengan blogger dah 2 tahun setengah.. Macam2 koding i belajar kat blogger tu. Tukar layout, edit html, javascript.. dan macam2 lagi..

    Ehh?, bercinta dengan blogger ke blogger.com?.. *sengaja wat muka confius*

  8. kalaulh kn..
    tang dating tu sokong.haha

  9. ahh mentang2 aku baru putus cinta
    huh

    tiada lagi misi 7thn aku

  10. kalau bercinta dgn blogger kalau putus semua org nak simpati n sedih sekali

  11. kalau bercinta dengan blogger yg ada paras rupa dikira bercinta tak?ish…lumrah kan,kadang-kadang tertarik dengan yang cantik je…ish…

    belom pernah lagi bercinta dengan blog blogger…

    • hahahahaha.memang lumrahnyer macam tu.dalam blogging pun cam tulah. if cantik,laku. simple but biarlah. kalau itu dah pilihan dia.and mana tahu memang dah jodoh dia..apa salahnya. rezeki πŸ˜‰

      me too. tak pernah pun.hehehehehe

  12. hehhe mybe best sebab boleh blogging sma2

    Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

  13. saya blogger saya ok…tak ada siapa nak ke…agagaga

  14. dah bercinta dah,
    tapi nak buat macam mana, sekarang ni dia dah pencen.. hehehe

  15. Apa yang bert bercinta dengan blogger???
    boleh share hobi yang sama…share ilmu dan idea untuk buat entry….leh join gathering sesama kan…
    tapi yang tak best der jugak yang suka bercerita tentang kisah cinta dorang kat blog…kalo boleh semua nak cerita hee..masuk blog yg pompuan cite sal yg laki..masuk blog si laki der cerita sal pompuan tyu..so agak boring disitu hee…
    kalo la aku ni der bf dikalangan blogger kn..best gak bhahah..tp xmo yg saiko huhuhu

  16. ahakkz…eva suka yg no 3 tuh..hehe

  17. aku mengharapkan pasangan aku bukan blogger.. hohoho

  18. meo

    meo pernah bercinta dgn blogger…

    tp dlm fantasi je…. syok sendiri… -sigh-

  19. Pingback: Ada Yang Serik Bercinta Ke? | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  20. ala..blogger ramailah sekarang ni. sana sini ada blogger. kadang2 mana lah kita tau yg kawan kita tu blogger. hehe..kawan punya kawan dah tangkap sayang, tau2 dia pun blogger gak. haha…

  21. Pehhh haluminisasi yg tinggi eik ? anyway so sweet.. πŸ™‚
    Baru perasan adsense kat blog lizz ni πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge