Page Rank Blog Jatuh. So Sadis!!

Tergempar!!!! Page Rank blog saya jatuh.wahahahaha!!!! Sakit hati tak baca ayat ni. Hehehe. Bajet bagus kan??? Eh,saya tak kisah pun page rank blog cap ayam saya ni jatuh bergolek ke apa. Samada dia naik ke turun ke saya tetap akan mengarut macam dalam syurga di sini.hahahaha!!!

Tarahal lah. Cuma, sedikit kecewa lah sebab susah lah macam ni kalau nak join contest-contest gempak kalau bro Denaihati or kak yanmie or mana-mana blogger adakan dan perlukan PR3. Kan??? Itu je lah sebab kalau saya nak sedih pun!!!!hahahaha. Motif betul kan nak sedih sebab nak masuk contest?? -..-

Amacam dengan blog korang ek? Page Rank naik ke turun bertangga???hahahaha!!! Share with me please. Saja-saja. Suka-suka babe. Nak ubat hati duka lara sebab Page Rank blog tercinta ni jatuh bergolek.hehehehe.

Honestly, saya tak pandai sangat hal-hal page rank ni. Cuma, saya rasa logic kalau nak jatuh pun page rank blog saya ni. Lately ni saya jarang update blog, jawab komen readers pun agak lambat dan bila buat entry jarang dah link-link. Im not sure, ni ke bukan penyebabnya tapi maybe lah kot.

Ada otai Page Rank dekat sini yang sudi nak share ilmu tak???? Sharing is caring ok. Dapat pahala kongsi ilmu tau.hahahaha!!! Jomlah share!!!!

Artikel Berkaitan

21 responses to “Page Rank Blog Jatuh. So Sadis!!

  1. kadang2 cuba juga maintain tp kita pun busy kerja lain juga,so blog tak maintain PR pun jatuh,byk benda juga jatuh,jadi buat asal bole je,yg penting kita happy berblogging..:)

    • hehehehehe. itulah,ada tuntutan kerja yg lain..xleh nak fokus blog je.tapi,tak apa..cam saya..just part time blogger.ok jer..tak ar sedey sangat cume sedey sket.hahahaha

  2. PR zqah naik dari 1 jadi 2 .. hehehehe

  3. meo

    blog meo pun tgh jatuh2 je… huhuhuhu…. sbb cik lizz dh lame tak singgah kot… huhuhu 🙂

  4. ingatkan tak leh turun page rank..
    rupanya boleh turun gak…
    nak naik dah r payah…
    harap2 cik lizarazak bersabar r ya..:)

  5. Saya pun tak pandai sangat hal2 SEO ni. Kalau sekadar nak berkongsi PR tu leh la. Saya dapat PR1. Heheh..

    P/s: Tetap bersyukur dengan apa yang ada.. 🙂

  6. ken

    not yet check mine for a long time edy 🙂

  7. blog aku dari pr 3 ke jatuh ke pr 2..tapi hado aku kesah

  8. Saya bukan otai sbb baru sangat dunia blog2 ni. Tak tahu nak kata page rank blog sya ni naik /turun. Tq kongsi info ini.

  9. PR saya masih lagi 0. huhu…. adakah aku perlu bersedih? hm..nak fikir jap. hahaha

  10. Sama kita Bro,aku pun jatuh tergolek dari tangga 3 jatuh terduduk di tangga 1,punyala payah nak menapak naik ke tangga 3 tu.

  11. blog i pun jatuh dr PR 2 ke PR1?*^&^ sedeyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge