Opsss, Tercurang Dengan Nuffnang!!

Terima kasih Advertlets!!!!! hahahaha!! Slumber lah kan. Itulah Nuffnang, lain kali jangan banyak songeh sangat. Kan dah, terberalih arah ke Advertlets lak. muahaha! Apa yang banyak songeh? Not really songeh, cuma Nuffnang macam slow sangat lah sekarang. Rasanya dulu ok je. Hmm.

Tapi, entry ni bukan entry nak banding-bandingkan Nuffnang dengan Advertlets ok. Entry ni, saya tulis sebab tengah happy. Advertlets bagi saya produk Dashing Men hokey!! Hehehehe. Jangan jeles. Walaupun saya perempuan tapi tarahal. Boleh bagi dekat adik dan abang-abang tercinta untuk cuba.

Pelakon popular Drama Nur Kasih, Remy Ishak guna produk Dashing Men ok. Mana tahu, sapa-sapa pakai boleh jadi hero macam Remy Ishak. hahahaha!!!

Macho kan Remy Ishak ni. hehehehe.  Oklah. Sebenarnya, macam aku beritahu tadi. Entry ni just nak say thank you je dekat Advertlets. So, bolehlah kan saya stop now??? hahahaha!!! Opss, sebelum terlupa. Actually, sekarang ni tengah berlangsung Dashing Roadshow. Korang jangan lepaskan peluang ni ar. Macam-macam aktiviti disediakan korang ok. Ada “Wii challenge” tau.

Mana tahu korang menang hadiah misteri.hehehe!!! Paling best, untuk peminat Remy Ishak…korang berpeluang berjumpa dan dapatkan produk-produk Dashing Men yang ditandatangani oleh beliau. Tak kan tak nak babe???

So, serbu SOGO (Jalan TAR, Kuala Lumpur) mulai semalam , 19hb January 2011  sehingga 23 January 2011 ok!!!! Have fun!

p/s:  Thanks a lot Shamhardy

Artikel Berkaitan

23 responses to “Opsss, Tercurang Dengan Nuffnang!!

  1. err… perlu ke ade soklan math tu.. seb bek la dulu skola 4 tingkat.. dpt a jwb walau terkincit sparuh jln ke tandas.. takpe2..

    berkenaan ngan pekare di atas.. SOGO+orng penuh=???
    a)bosan
    b)bau ketiak
    c)penat
    d)semue di atas.

    slamat berkenalan..wuhuu

    • hahahaahahah! perlu lah wei soklan ni cuz if aku tak buat camni..berderet komen porno/ promote bisnes which is aku rase menyemak kot. nyusahkan aku nak delete. if 5 jexkesah tapi berpuluh sehari. hahaha. malas woo

      konsep die camni, kalau kau nak pi..boleh pi. if tak nak pun tak kene masuk jail.kehkehkeh. neway, ni roadshow. bukan kat sogo je..later ade kat tempat2 lain lagi 😉

  2. oo curang ek..
    skang kat kedah lama lg nak blk kl kalau tak bole gi sogo gak..huhu

  3. aku pakai dashing. agak2 aku macho macam remy tak haha 😛

    dashing memang best. walaupun sekarang ni guna polo blue yg jauh lebih mahal daripada dashing, tapi isteri aku tetap suka dgn bau dashing cool dari badan aku 😛

  4. dulu je guna dashing…
    sekarang dah tak…
    baru dia nak kasi promo baik kan?
    ish,curang yang nie takpe sis…

  5. bukan main sayang pada abang
    remy ishak….ada apa-apa ke ni.

  6. Rezeki advertlets..dulu guna iklan advertlets, tapi trafik pulak slow, mungkin sekarang la masanya untuk guna balik…yeahh!!

    • hehehe. same ar,dulu pasang iklan advert tapi macam nak jugak ngan nuffnang. tp,ini bukan pasang iklan kat blog pun.. so far ngan advert…byk gune twitter je -..-

  7. wah bestnya kalau dapat belikan hb..
    kalau tercurang pun tak per..janji happy berblogging

  8. wah.. kalau beli ada dalam limaploinggit ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge