Anugerah Juara Lagu Ke 25. Siapa pilihan Anda?

Anugerah Juara Lagu ke 25, malam ni! Saya yakin semua dah tak sabar nak mengadap tv kan? Anugerah Juara Lagu ke 25 harap-harap gempak lah dari tahun sudah yang saya dah buat pun review.hehehe! Masalahnya, Anugerah Juara Lagu ke 25 ni bertimpa pulak dengan cerita Trilogi Cinta lakonan Fouziah Gous dan Rosyam nor. Wallawe!!!

Finalis-finalis Anugerah Juara Lagu ke 25 ni nampak macam kawkaw hebat-hebat semua wei. Saya sendiri tak tahu nak sokong siapa. bahahaha! Tapi, tak apalah. Siapa-siapa pun yang menang, tahniahlah yek awal-awal. Dah masuk final pun dah cukup hebat ok! Tahniah untuk semua finalis!!

Senarai Finalis Anugerah Juara Lagu 25

Hanyut – Audi Mok/Faizal Tahir/Faizal Tahir

Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Shahir AF8

Noktah Cinta – Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7

Drama King – Taja/Teja/Meet Uncle Hussain

Ku Ada Kamu – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Adira AF8

Cinta Sempurna – Yuna

Pelita – Loque/Loque/A.P.I

Berlari – Shazzy Ishak/Tomok

Sofea Jane – Iswandy/Sham/Black Mentor

Mencari Konklusi – Noh/Noh/Hujan

Selamat Malam – Audi Mok/Faizal Tahir

Ekstravaganza – Sam/Bunkface

Jahat – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Stacy

Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali

Credit to: Profhariz

Antara promo Untuk Anugerah Juara Lagu ke 25


Video Promo Babak 1

~1986~

Video Promo Babak 2

~1991~

Video Promo Babak 3

~2003~

Credit to: beliamuda

Yang paling best, masa cari-cari info pasal Anugerah Juara Lagu ke 25 ni, terjumpa 1 blog yang sempoi dah siap buat ramalan untuk keputusan malam ni. hehehe. Saudara Faizal Fredley punya ramalan…

1. MUH – DRAMA KING

2. FAIZAL TAHIR – SELAMAT MALAM

3. YUNA – CINTA SEMPURNA

Ok. Keputusan penuh untuk Anugerah juara Lagu ke 25 ni akan saya update later lah yek. Nak buat ramalan, memang tak reti.hahahaha!!! Tunggu!!!! Enjoy the show ok!

UPDATE: KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 25

Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir

Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF

Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF

Naib Juara AJL25; Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black

Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali

Saksikan Persembahan Finalis Anugerah Juara Lagu ke 25



Fransisca Peter, Nash, M.Nasir – Intro – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Yuna – Cinta Sempurna – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
API – Pelita – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Black & Meet Uncle Husein – Drama King – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Black – Sofea Jane – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Bunkface – Extravaganza – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Faizal Tahir – Hanyut – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Faizal Tahir – Selamat Malam – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Hafiz – Noktah Cinta – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Hujan – Mencari Konklusi – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Stacy – Jahat – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011
Dato Sharifah Aini, Ziana Zain, Dato Siti Nurhaliza – Outro – AJL 25 – Final – 9 Jan 2011

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

12 responses to “Anugerah Juara Lagu Ke 25. Siapa pilihan Anda?

  1. faizal tahir juara !
    hehehee

  2. byk lagu sedapp tahun ni 🙂

  3. pejal taher takbest
    support bunkface 🙂
    performance depa power.high energy

  4. Faizal tahir menang.puas hati saya.

  5. Ok pemenangnyer adalah!!!! Ana Raffali…hahahha…walopon ramai yg macam hah?? ala…kecewa kn kn..tp bg aku ok pe,,,bg peluang kt artis br heeee..da rezeki dia kn kn..tp bab vocal aku kureng la setuju..asal Hafiz? knp tak stacy ke?Adira ke kn…

    • pada aku lak, lagu ana tu best tapi macam ada lagu lain yang lai best tapi dah rezeki dia..biarlah. saja nak havoc2 kan twitter semalam.hahahaha!! hafiz tu…hmm, memang merepek lah die nyer vocal.ntah apa2 lah.

  6. pemenang yang tak disangka2 kata orang 🙂
    antara 3 persembahan istimewa last tu..CT juga yg berjaya menghiburkan penonton dgn lagu yg rancak tapi agak sopan. sebab CT comel kot hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge