How Addicted To Twitter Are You?

How Addicted To Twitter Are You? hahahaha!! Hari ni nak santai-santai je. Bagi korang jawab quiz pulak. Try lah, kalau korang nak tahu takat mana level korang punya addict dengan si Beburung biru comel ni. hahahaha! Quiz ni fun okey. Just click here and try lah!!!! Saya dah try, result ni adalah….teng teng teng….

Tak adalah addicted sangat kan????kan???hahahaha! Good luck guys!!!

Artikel Popular

26 Comments

  1. Ramdzi says:

    aku 72% je.. x addict sangat.. Addict facebook lagi kot.. :-p

  2. kami says:

    setakat ni kami belum ada lagi akaun twitter,
    sebenarnya tak berapa paham mcm mana nak guna..huhu
    ada juga org yg tak tau lg yer..
    FB ngan blog dah cukup kot..:)

  3. eiyda says:

    erkk hambek ko 90%!! hahahhaha

  4. Kasim Ahmad says:

    fuiiyyoohh.. bnyak ar tuh..heehe

  5. eZmALizA says:

    ezma lagi trok..49%??omg! mmg bukan gle twitter! hahaha.. :D

  6. Azah says:

    menguji minda betul tiap kali nk komen blog ko..
    haha…
    aku nye result 64% je..
    ko 82%? cam x caye je.. spatutnya ko punya result 92%.. haha

  7. apiih says:

    hahaha…88%..yeeezzzzzzz

  8. Zqah says:

    48% jea .. tak lah addict sgt .. hee

    akak n daus mmg addict =p

  9. topo says:

    hahaha aku punya score 69% je.. skrg dah tak addictive sgt kot.. hohoo

  10. ema サニ says:

    huh? kak liza ni mmg, x sah kalo sehari x men tweet, apatah kalo driving pown tweet..hahaha..bhy2, nnti msk berita taw, eksiden sbb tweet, uishh! mbak jaoh2! hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge